Dárkové balení pivní kosmetiky | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Dárkové balení pivní kosmetiky


Znáte nějakého pivního fajnšmekra? ​Chtěli by jste mu udělat radost a obdarovat ho originálním dárkem? Darujte mu výrobky pivní kosmetiky značky S A E L A. Tato originální pivní kosmetika je k dostání ve třech variantách dárkového balení.

Znáte nějakého pivního fajnšmekra? ​Chtěli by jste mu udělat radost a obdarovat ho originálním dárkem? Darujte mu výrobky pivní kosmetiky značky S A E L A. Produkty ručně vyráběné pivní kosmetiky jsou založeny na tradici českého pivovarnictví, obsahují značné množství piva a s ním i spoustu látek, které prospívají vašemu organismu. K tomu jsme pro vás připravili dárková balení ve třech variantách, které určitě potěší vaše tělo i mysl. Každé balení má svou originální krabici a jiné složení pivních výrobků. V největším dárkovém balíčku najdete šest produktů a jeho obal je v luxusním dřevěném provedení. Druhý a třetí dárkový box obsahuje tři výrobky pivní kosmetiky a je v menší a větší papírové krabici.

Dárkové balení pivní kosmetiky v dřevěné krabici
Dárkové balení pivní kosmetiky v krásné dřevěné krabici obsahuje polovinu našich výrobků a musí uspokojit i toho nejnáročnějšího milovníka odpočinku, hygieny a kosmetiky. Toto provedení obsahuje originální tekuté mýdlo na každodenní použití a hygienu. Dále si můžete prostřednictvím tohoto balíčku dopřát chvíle romantiky s partnerem či partnerkou v pivní olejové lázni, které neodolá žádný romantik. Pro ty kdo milují sluníčko a atmosféru mořského prostředí nabízí toto balení relaxační koupelovou sůl. Po takovéto slané koupeli určitě oceníte pivní šampón a vlasový balzám, který je také součástí luxusního dřevěného provedení. Poslední z řady výrobků pivní kosmetiky S A E L A je v tomto boxu sprchový gel, který denně využijete jak pro sebe, tak určitě i pro celou vaši rodinu.

Dárkové balení pivní kosmetiky v dřevěné krabici obsahuje:
originální pivní tekuté mýdlo 500 ml
originální pivní olejová lázeň 500 ml
originální pivní relaxační koupelová sůl 600 g
originální pivní šampon 300 ml
originální pivní vlasový balzám 300 ml
originální pivní sprchový gel 300 ml
Dárkové balení pivní kosmetiky ve velké papírové krabici
Dárkové balení ve velké papírové krabici obsahuje tři výrobky pivní kosmetiky této značky. Jeho součástí je luxusní pivní olejová lázeň a relaxační koupelová sůl, která vás přenese do malého přímořského letoviska středozemního moře. Samozřejmostí je také pivní tekuté mýdlo, které určitě využijete jak doma tak i na cestách.

Dárkové balení pivní kosmetiky ve velké papírové krabici obsahuje:
originální pivní tekuté mýdlo 500 ml
originální pivní olejová lázeň 500 ml
originální pivní relaxační koupelová sůl 600 g
Dárkové balení pivní kosmetiky v malé papírové krabici
Poslední z řady dárkových balení pivní kosmetiky je malé papírové provedení. Toto balení obsahuje tři výrobky pro kompletní očistu těla. Jeho součástí je pivní šampón, vlasový balzám a sprchový gel. Při používání těchto výrobků pro každodenní použití se budete cítit jako znovuzrození.

Dárkové balení pivní kosmetiky v malé papírové krabici obsahuje:
originální pivní šampon 300 ml
originální pivní vlasový balzám 300 ml
originální pivní sprchový gel 300 ml
S A E L A nabízí vlastní potisk krabic
Využijte dárková balení pivní kosmetiky značky S A E L A, která nabízí možnost umístění vlastního loga nebo obrázku na víko krabice. Neváhejte a udělejte radost svým nejbližším. Tenhle dárek určitě nemůže přinést nic jiného něž svěžest, vůni a krasný prožitek při relaxaci a odpočinku.







Kontakt:

pr@e-kom.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 14. 6. 2011 13:36
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: ekom promotion (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.