Hotelová skupina Accor podpořila charitativní akci Avon Pochod | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Hotelová skupina Accor podpořila charitativní akci Avon Pochod


Hotelová skupina Accor se letos poprvé zúčastnila také charitativní akce Avon Pochod. Zakoupila více než sto „vstupenek“ na akci v podobě růžových triček s příznačným nápisem „JDU“ a pozvala na sobotní akci své klientky. Nákupem triček tak hotelová skupina Accor přispěla více než 30.000 korun na podporu boje s rakovinou prsu. Kromě podpory Avon Pochodu je skupina Accor aktivní i v dalších charitativních projektech, např. podporuje Nadaci Archa Chantal, jejímž cílem je zútulnění nemocničních prostor dětských oddělení, pomáhá několika dětským domovům, každoročně přispívá nadaci Pomozte dětem a rovněž podporuje Český červený kříž.

Charitativní akci Avon Pochod snad ani netřeba představovat. Letošní pochodování se uskutečnilo tuto sobotu - 11. června a akce se zúčastnilo na 10.000 lidí. Vstupenkou na akci bylo jako již tradičně růžové tričko v hodnotě 300 Kč a výtěžek z akce bude využit na podporu boje s rakovinou prsu.

„Jsme velice rádi, že jsme mohli přispět právě na tuto akci, která podporuje velmi prospěšnou věc, jako je ochrana zdraví žen na celém světě,“ hodnotí spojení Accoru s akcí Avon Pochod Luc Gesvret, ředitel Accoru pro Českou republiku a dodává: „Jedná se o naše první zapojení do tohoto projektu a určitě v něm budeme pokračovat. Letošní příspěvek spočíval v zakoupení více než sta triček, které slouží jako vstupenka na akci. Trička jsme věnovali našim klientkám, které se sobotního Avon Pochodu zúčastnily.“









Kontakt:

Linda Maletínská
maletinska@privilegepr.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 14. 6. 2011 13:06
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Privilege PR (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.