Bankbook v novém kabátě | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Bankbook v novém kabátě


Není to tak dávno, kdy byl spuštěn server Bankbook.cz, který přináší v tuzemsku dosud nevídané možnosti výběru finančních služeb napříč bankovním trhem. Přes jeho velmi kladné přijetí provozovatelé serveru neusínají na vavřínech a již přichází s dalšími zlepšeními.

Praha 14. června 2011 – Tváří v tvář nepřebernému množství finančních produktů si lze jen těžko zachovat přehled o tom, který způsob uložení našim penězům nejlépe svědčí nebo kde si výhodně půjčit. Jednoduchou a rychlou orientaci na bankovním trhu umožňuje server Bankbook.cz, který po zadání poptávky vyhledá a porovná odpovídající služby různých poskytovatelů.
První verze této služby byla spuštěna na podzim uplynulého roku, v těchto dnech se jí však dostává dalšího rozšíření, které jde ruku v ruce s atraktivnější grafickou podobou. Jaká zlepšení tedy přináší nová tvář již tak uživatelsky velmi přívětivého portálu?
„Především se jedná o jednodušší registraci, která samozřejmě zůstává bezplatná, a snížení počtu kroků po vlastní zadání poptávky. Ještě více se tak urychlí a zjednoduší cesta k vyššímu úročení vkladů či finančním úsporám. Intuitivní navádění uživateli umožňuje například libovolně upravovat zadání a bezezbytku tak využít možnosti portálu,“ uvádí Petr Kursa, výkonný ředitel a spoluzakladatelem společnosti Sardis.
„Dále byly zpřehledněny informace, které klientovi představí službu, fungující na principu internetové aukce. Na českém trhu se sice stále jedná o novinku, například ve Velké Británii či v Dánsku je to však již úspěšně zavedený nástroj k usnadnění výběru finančních produktů,“ dodává.
Server Bankbook.cz tak svým uživatelům nabízí ještě efektivnější nástroj k zpřehlednění výběru bankovních služeb a v konečném důsledku k úsporám při správě soukromých financí. Ani banky však nepřijdou zkrátka, internetová aukce depozit jim otevírá cestu k novým klientům, což je důvod, proč jsou připraveny nabídnout uživatelům bankbook.cz zajímavější úrokové sazby termínovaných vkladů či spořicích účtů. Řadu finančních institucí, které s portálem Bankbook spolupracují, nedávno doplnily bankovní domy LBBW Bank a Volksbank.

Kontakt pro média:
Jaroslav Ostrčilík
Account Manager
PRAM Consulting s.r.o.
Tel: +420 222 351 496
GSM: + 420 739 320 771
E-mail: jaroslav.ostrcilik@pram.cz
O finančním řešení Bankbook.cz:
Bankbook.cz je internetové finanční řešení provozované nezávislou soukromou společností Sardis. Bankbook.cz organizuje internetové aukce mezi spolupracujícími bankami s cílem získat co nejvyšší zúročení vkladů registrovaných klientů. Název společnosti Sardis je odvozen od názvu města Sardis, které se nachází v Turecku v regionu Lydie. V městě Sardis byly poprvé použity zlaté mince s vyraženou nominální hodnotou. Do té doby o hodnotě mince rozhodovala její vlastní hmotnost. Stalo se tak v roce 560 př. n. l. z iniciativy Lydijského krále Croesa.
Další informace: www.bankbook.cz








Kontakt:

Jarmila Kaucká
Account Manager
jarmila.kaucka@pram.cz
222351496


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 14. 6. 2011 10:57
Kategorie: Finance
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí téměř desetileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.