Piknik na břehu Vltavy – nezapomenutelný gastronomický zážitek | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Piknik na břehu Vltavy – nezapomenutelný gastronomický zážitek


Podlehněte kouzlu pravého anglického pikniku a užijte si se svými blízkými skvělé odpoledne a relax na travnaté louce na břehu Vltavy.

Zážitková restaurace Port 62 v areálu Freestyle Parku Modřany připravila pro letošní sezónu absolutní novinku – piknik. „Využili jsme potenciálu našeho volnočasového areálu a přichystali jsme pro hosty restaurace možnost užít si výtečného jídla ve spojení s přírodou na břehu Vltavy,“ říká mnohonásobně oceněný šéfkuchař restaurace Port 62 Radek Roubíček. Ten se svým týmem připravil dvě varianty piknikových košů, aby uspokojil co nejširší klientelu.

Levnější varianta za 500 Kč je ideální pro dvě osoby a zahrnuje: 2ks panini šunka, sýr, 2ks club sendvič s kuřecími prsíčky, 2ks pečené kuřecí stehýnko (podávané za studena), nakládaná zelenina, 200g sýrový talíř s ovocem, 2ks Donuts, pečivo, 1láhev Prosecco, 1l, pomerančový juice.

Dražší varianta za 1000 Kč pro 2-4 osoby v sobě skrývá: 2ks panini šunka, sýr, 2ks club sendvič s kuřecími prsíčky, 1ks celé pečené kuře (podávané za studena), nakládaná zelenina, 300g sýroví talíř s ovocem, 4ks Donuts, pečivo, 1 láhev Prosecco, 1l pomerančový juice.

Součástí piknikových košů je vždy kompletní piknikové nádobí, ubrousky, pikniková deka, slunečník, pytlík na odpadky a případně i vývrtka. Piknikové koše nutno objednat vždy den dopředu, a to na info@port62 nebo na tel. 240 200 244.

Protože pikniková louka je součástí rozlehlého areálu Freestyle Parku Modřany, užít si zde můžete navíc i beach volejbal, pétanque, kondiční cvičení TRX, děti mohou využít dětských traktůrků nebo dětského hřiště.

Restaurace Port 62 získala certifikát prestižní české gastronomické soutěže Czech Specials. Šéfkuchař Radek Roubíček se specializuje na staročeskou a českou kuchyni, která je však připravována odlehčenou a zdravější formou tak, aby uspokojila dospělé i děti. Filosofií restaurace je nabízet kvalitní pokrmy připravené vždy z čerstvých a sezónních surovin tak, aby konečná chuť byla vždy vyvážená a přesto překvapivá.








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 9. 6. 2011 22:54
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Freestyle Park Modřany (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.