U portálu DnesNeboNikdy.cz maximální expediční doba 2 | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


U portálu DnesNeboNikdy.cz maximální expediční doba 2


Řada zajímavých novinek, jakými jsou například aplikace pro iPhone nebo operační systém Android dalších chytrých mobilních telefonů, čekají klienty portálu DnesNeboNikdy.cz v průběhu letošního roku. Již nyní proběhla inovace designu serveru, jenž se do budoucna nechce zaměřovat jen na slevy, ale na kvalitní servis pro klienty, včetně zodpovědných a renomovaných dodavatelů. Portál DnesNeboNikdy.cz chce poskytnout záruku kvality na zakoupené produkty a služby. Proto pracuje jen s prověřenými partnery, které bude označovat na jejich provozovnách a zařízeních modrým smajlíkem. S mnohými inovacemi je spojena i mediální kampaň na televizi Prima Love.

„Slevových serverů vyrostlo na našem trhu jako hub po dešti. Bohužel velké skupině jejich provozovatelů jde o rychlý zisk. My chceme mít spokojeného zákazníka, a proto jsme se rozhodli, že budeme nabízet služby s maximální expediční dobou dva měsíce. Pokud naše nabídka neuspokojí poptávku, rádi ji zopakujeme,“ uvedl Lukáš Rippl, marketingový specialista serveru DnesNeboNikdy.cz.

„S postupujícím časem bychom chtěli sortiment nabídek rozšířit i o zajímavé produkty jako jsou například mobilní telefony a nezaměřovat se pouze na služby, které dnes nabízí každý,“ prozradil dále Lukáš Rippl. „Doufáme, že si klienti brzy zvyknou na samolepky s modrým smajlíkem, kterými chceme označovat prověřené dodavatele. Chceme, aby se modrý smajlík stal pro klienty zárukou očekávané kvality,“ dodal.








Kontakt:

Martina Lasotová
Account Executive
martina.lasotova@stance.cz
+420-725-015-374
+420-224-810-809


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 9. 6. 2011 16:25
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.