OUTLETOVÉ CENTRUM FASHION ARENA OUTLET CENTER ZAHÁJILO VE STŘEDU 8. ČERVNA LETNÍ VÝPRODEJE | Tiskovky.info

Ve středu 8. června odstartovaly v outletovém centru Fashion Arena Outlet Center v Praze – Štěrboholích letní sezónní výprodeje. Po dobu více než dvou měsíců – od středy 8. června do neděle 14. srpna 2011 - se všichni zákazníci mohou těšit na ještě výraznější slevy. Ačkoliv outletové centrum nabízí celoročně ceny nižší minimálně o 30 % oproti standardním cenám, úspory během letních výprodejů s názvem Cenový trhák mohou dosáhnout až 70 – 80 % z původních cen. Další velkou výhodou sezónních výprodejů v outletovém centru Fashion Arena je navíc fakt, že výprodeje začínají ve všech outletových obchodech centra ve stejný okamžik a trvají po celou dobu akce Cenový trhák. Zákazníci tak mají jistotu, že se další slevy navíc týkají opravdu všech jejich oblíbených značek.

Bezmála 100 značkových obchodů pražského outletového centra Fashion Arena se během akce „Cenový trhák“ snaží doprodat své skladové zásoby, obchody potřebují uvolnit místo novým kolekcím pro nadcházející sezónu, a proto jsou slevy skutečně maximální, mohou se vyšplhat až na 70 – 80 % z původní ceny.

„Výprodejové akce s názvem Cenový trhák pořádáme v našem centru pravidelně 2 x ročně – v létě a v zimě. Kromě opravdu velmi výhodných cen je pro zákazníky jistě zajímavý fakt, že výprodeje začínají a probíhají zároveň ve všech obchodech centra. Letní výprodeje spouštíme v předstihu, před vypuknutím té pravé letní sezóny,“ vysvětluje Iva Janovská, marketingová manažerka Fashion Areny, a pokračuje: „S nákupem oděvů a obuvi český spotřebitel stále častěji čeká právě na výprodeje. Zatímco hned na začátku sezóny zboží nakupuje 16 % dospělých, na sezónní výprodeje čeká až 30 %. U letních kolekcí pak využívá zejména nabídek na začátku výprodejů tak, aby zboží co nejdéle využil v dané sezóně. I proto začíná pražská Fashion Arena své letní výprodeje již na začátku června, letos startujeme 8. 6. a výprodeje potrvají do poloviny prázdnin, do 14. 8. 2011.“

„Z nedávné studie Fashion Arena Outlet Center vypracované u Opinion Window rovněž vyplynulo, že zákazníci rádi nakupují oblečení a obuv se slevou právě kvůli dobrému pocitu z úspory, tuto variantu zmínilo celých 69 % dotazovaných, 90 % z nich pak cíleně vyhledává nákupy, na kterých ušetří,“ říká Iva Janovská, marketingová manažerka Fashion Areny a pokračuje: „Více než polovina respondentů (55 %) cíleně a pravidelně navštěvuje obchody, o kterých ví, že velké slevy a akce nabízejí.“

Rovněž otázky týkající se důležitosti značkového zboží při výběru přinesly zajímavé výsledky. „Pro celých 81 % dotazovaných je kvalita oděvů a obuvi důležitá či dokonce velmi důležitá, téměř 80 % z nich pak značku považuje za určitou garanci kvality“, vysvětluje Iva Janovská a dodává: „I díky tomuto vnímání zájem o nákupy v největším outletovém centru v České republice - Fashion Arena Outlet Center stále roste. Rozšíření o nové značkové obchody na podzim 2010 přineslo nejen nové návštěvníky, ale zejména přibyly další atraktivní značky, což ocenili i stálí, pravidelně se vracející zákazníci.

Položka Původní cena Outletová cena Cenový trhák Cenová úspora
Dámské kalhoty Benetton 1.249 Kč 749 Kč 420 Kč 829 Kč
Dámské džíny Retro 2.590 Kč 1.145 Kč 850 Kč 1.740 Kč
Dámská košile Mexx 1.199 Kč 799 Kč 480 Kč 719 Kč
Pánské džíny Pepe Jeans 2.290 Kč 1.590 Kč 999 Kč 1.291 Kč
Pánské triko Tom Tailor 890 Kč 518 Kč 320 Kč 570 Kč
Dětské Tříčtvrteční kalhoty ALPINE PRO 310 Kč 199 Kč 99 Kč 211 Kč
Dětské Tenisky Adidas 1.099 Kč 769 Kč 520 Kč 579 Kč
Dětská kšiltovka ALPINE PRO 258 Kč 148 Kč 110 Kč 148 Kč
CELKEM 9.885 Kč 5.917 Kč 3.798 Kč 6.087 Kč
Tabulka výhodnosti rodinného nákupu v outletovém centru Fashion Arena Outlet Center

Za středně velký nákup rodiny s jedním dítětem se v období výprodejů v outletovém centrum Fashion Arena dá ušetřit více než 6.000 Kč!

Pražské outletové centrum Fashion Arena Outlet Center je největším outletovým centrem v České republice a nabízí po celý rok rozmanitý sortiment značkového zboží - od klasického a sportovního oblečení, přes obuv a doplňky, kosmetiku, hračky, až po vybavení domácností – za ceny minimálně o 30 – 70 % nižší oproti nabídce běžných obchodů. V nabídce jsou dokonce obchody s jízdními koly nebo fitness vybavením Olpran nebo kvalitní koupelnový textil a povlečení světoznámých značek Vossen a Billerbeck, či kuchyňské nádobí Le Creuset. Během akce Cenový trhák jsou ve všech obchodech centra nabízeny ještě výraznější slevy a speciální akce. Díky pestré nabídce sortimentu obchodů si v outletu vybere to „své“ opravdu každý.

Linda Maletínská
maletinska@privilegepr.cz

Vydáno: 9. 6. 2011 12:39
Kategorie: Ekonomika