Poseďte s přáteli na zahradě | Tiskovky.info

Poseďte s přáteli na zahradě

Letní večery jsou tady a je třeba jich pořádně využít. Naplánujte setkání s přáteli na vaší zahradě.

Znáte to, sice přišlo léto a sluneční paprsky vás během celého pracovního dne provokují přes okna kanceláře, ale vy ani vaši známí nemáte pořádně kdy, krásného počasí využít.

Naplánujte setkání s přáteli na vaší zahradě a ugrilujte pořádný kus masa, makrely nebo perfektně okořeněné klobásky. Soused zajistí bečku piva a šikovná sousedka i nějakou tu buchtu na zakousnutí.

Když na to vše přijde, spustí se z nebe jako naschvál doslova průtrž mračen. A jelikož jste ještě nestihli postavit pergolu a do obýváku se všichni nevejdete, párty končí ještě dříve, než začala. V tuto chvíli si teprve říkáte: "Kdybychom si bývali půjčili zahradní párty stan, mohlo vše v klidu proběhnout".

Příště se takovým situacím raději vyhněte a s dostatečným předstihem zařiďte pronájem stanu. Zahradní párty stany jsou dnes přirozenou součástí snad každé grilovačky. Skryjí vás před sluncem, deštěm a ani komáři si dovnitř netroufnou.

Vydáno: 8. 6. 2011 12:46
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: eBRÁNA s.r.o. (NEověřený zdroj [?])