Oslavte Den dětí v obchodním centru Šestka | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Oslavte Den dětí v obchodním centru Šestka


V sobotu 4. 6. 2011 mohou všechny děti v obchodním centru Šestka dodatečně oslavit svůj svátek a užít si den plný písniček a kouzel.

Den dětí v obchodním centru Šestka odstartuje dopolední písničkový pořad s Majdou Reifovou, kterou zná většina malých návštěvníků z pořadu Kouzelná školka. Odpoledne bude pokračovat v duchu tajemných kouzel. Pro větší děti je připravena škola kouzel s Pavlem Kožíškem. Do ní se budou moci děti aktivně zapojit a dokonce se samy některá kouzla naučí. Po „absolvování“ školy magie na ně čeká kouzelnické vysvědčení.

Oslava dětského dne se koná 4. června 2011 ve Family Centru v prvním patře obchodního centra Šestka. Začátek písničkového pořadu je v 11 hodin a kouzelnická škola začíná ve 14 hodin. Akce jsou pro všechny návštěvníky zdarma.

Více informací naleznete na stránkách obchodního centra Šestka zde: http://www.oc-sestka.cz/akce/detsky-den-oslavime-v-sobotu-4-6-.html









Kontakt:

Andrea Pitronová
Account Manager
andrea.pitronova@crestcom.cz
www.crestcom.cz
731613614


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 31. 5. 2011 16:10
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Ca Immo Real Estate Management Czech Republic s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Základní informace o obchodním centru Šestka:

Obchodní centrum Šestka nedaleko letiště Praha-Ruzyně na křižovatce Evropské ulice a Pražského dálničního okruhu bylo otevřeno v listopadu 2006. Na ploše více než 27.500 m2 nabízí svým návštěvníkům stovku obchodů včetně restaurací, kaváren a rychlého občerstvení. Vedle hypermarketu Albert se zde nachází prodejny populárních módních značek, luxusních oděvů, obuvi i vybavení pro sport a volný čas. Je zde knihkupectví, parfumerie, obchody s elektronikou a domácími spotřebiči i hračkami. Součástí OC Šestka je také banka, kadeřnictví, nehtové studio, květinářství, rychločistírna, ruční myčka automobilů, značková prodejna a servis mobilních telefonů, optika nebo dětský koutek. Obchodní centrum provozuje také bezplatné autobusové linky na trase Dejvická – obchodní centrum Šestka – Dejvická, Slaný – obchodní centrum Šestka – Slaný a Kladno – obchodní centrum Šestka – Kladno. Zdarma je také parkování a wi-fi připojení na internet.

Neobvyklé architektonické pojetí obchodního centra se zelenými zatravněnými stěnami a originálním střešním parkovištěm umožnilo zakomponování do okolní krajiny a podtrhlo ekologický ráz projektu. Interiéry obchodního centra jsou vybaveny celou řadou designových prvků. Obchodní centrum Šestka z dílny studia d u m architekti získalo třetí místo v architektonické soutěži Grand Prix architektů v kategorii novostavba roku 2007.

O společnosti CA IMMO
Společnost CA IMMO byla založena v roce 1987. Investuje do komerčních nemovitostí (speciálně kancelářských budov) v Rakousku, Německu a střední a východní Evropě. Akvizicí společnosti Europolis získala společnost aktiva v hodnotě cca 1,5 miliardy eur. Majetek spravovaný společností CA IMMO činí od začátku roku 2011 více než 5 miliard eur, z toho aktiva ve východní, střední a jihovýchodní Evropě a Německu představují cca 40 %. Portfolio skupiny v České republice zahrnuje 230 000 m2 pronajímatelné plochy v celkové hodnotě cca 440 milionů eur a to včetně pražských kancelářských budov Kavčí Hory Office Park, Technopark, Danube House, Nile House, a Amazon Court, tří obchodních center (Olympia Mladá Boleslav, Olympia Teplice, OC Šestka), dvou hotelů a anglické mezinárodní školy. CA IMMO je kótovaná na vídeňské burze od roku 1988 a v současné době je obchodovatelných 83 % jejích akcií.

Pro další informace kontaktujte:

CA Immo Real Estate Management Czech Republic s.r.o.
Václav Jonáš
Head of Asset Management
tel.: + 420 233 109 322
e-mail: vaclav.jonas@caimmo.cz
www.caimmoag.com

DTZ
Romana Šedivá
tel.: +420 225 023 102
e-mail: romana.sediva@dtz.com

Crest Communications a.s.
Andrea Pitronová
Account Manager
tel.: + 420 222 927 111
e-mail: andrea.pitronova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.