V Tišnově se bude opět hrát pro UNICEF | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


V Tišnově se bude opět hrát pro UNICEF


Příjemnou zábavu a zároveň příležitost pomoci nabízí již třetí ročník charitativního multižánrového hudebního festivalu Hudbou pro UNICEF.

Málokterý hudební festival je svým zaměřením tak jedinečný, jako právě Hudbou pro UNICEF. Koná se totiž ve spolupráci s Dětským fondem OSN – UNICEF a výtěžek z akce, jež se koná v sobotu 11. června v Tišnově u Brna, je určen na podporu očkovacích programů UNICEF.

Festival už potřetí oživí letní kulturní dění v Tišnově a opět přivítá hned několik hvězd současné domácí pop music. „Na festivalu vystoupí mnoho známých osobností české hudby v čele s legendou Vladimírem Mišíkem či v současnosti enormně populárními Toxique a Mako!Mako,“ řekl k programu festivalu hlavní pořadatel akce Jan Schneider. „Mimořádný hudební zážitek ovšem očekávám i od skupiny The Tap Tap, což je hudební projekt Jedličkova ústavu, nebo herce a písničkáře Jiřího Schmitzera,“ dodal Schneider. Na festivalu však dostane šanci také tišnovská Základní umělecká škola, slovenská undergroundová legenda Chór vážskych muzikantov a mnoho dalších.

Hudební program začíná v pravé poledne a i v letošním roce bude doplněn o množství doprovodných aktivit pro děti a mládež. Vstupenky jsou právě v těchto dnech v předprodeji za zvýhodněnou cenu 250,- Kč.

Kompletní program na www.hudbouprounicef.cz

Akreditace na info@hudbouprounicef.cz







Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 30. 5. 2011 13:25
Kategorie: Kultura
Název zdroje: 24-7 Promotions (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
http://www.24-7promotions.cz
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.