Značková prodejna Allcom poprvé v ČR | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Značková prodejna Allcom poprvé v ČR


Společnost Allcom otevřela novou značkovou prodejnu (sídlo společnosti Allcom, Sedmidomky 457, Praha 10 – Bohdalec), která nabízí kompletní služby a servis pro příjem satelitního digitálního televizního signálu.

V prodejně máte jedinečnou možnost porovnat standardní televizní signál SD s novou nastupující technologií vysílání o vysokém rozlišení HD (High definition). Na vlastní oči se tak můžete přesvědčit o rozdílu obrazu a zvuku obou formátů. Nová technologie HD totiž nabízí neuvěřitelně ostrý obraz s množstvím detailů a perfektní hloubkou barev.

Tato prodejna je kontaktním a prezentačním místem pro Skylink montážníky a koncové zákazníky a zakoupíte zde všechny schválené a doporučené Skylink HD Ready přijímače pro Českou republiku. Dále zajišťuje kompletní podporu a servis pro příjem pozemního televizního digitálního signálu a veškeré komponenty pro instalaci anténních pozemních i satelitních rozvodů.

Odborně vyškolený personál prodejny zodpoví jakékoliv vaše technické dotazy.

Společnost Allcom byla založena v roce 1991. Hlavní činností společnosti je dovoz, distribuce a velkoobchodní prodej satelitní a televizní techniky, měřící techniky a příslušenství pro rozvody televizních signálů. Dále se zabývá dovozem a distribucí spotřební elektroniky a distribucí a prodejem služeb mobilních operátorů.
Skylink je největším operátorem distribuce satelitního digitálního vysílání u nás a současně také leaderem trhu propagujícím HDTV ve vysokém rozlišení obrazu.








Kontakt:

Markéta Frančová
marketa.francova@hba.cz
www.allcom.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 25. 5. 2011 9:01
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Allcom (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.