NadpisPUMA® na Africkém poháru národů 2008 v Ghaně uvádí fotbalovou kolekci Peace One Day | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


NadpisPUMA® na Africkém poháru národů 2008 v Ghaně uvádí fotbalovou kolekci Peace One Day


PUMA® zahájila mistrovství Afriky uvedením fotbalové kolekce na podporu kampaně Peace One Day

Ghana, Afrika, únor 2008 – V rámci Afrického poháru národů 2008 v Ghaně sportovní lifestylová společnost PUMA® a nezisková organizace Peace One Day společně uspořádaly fotbalové utkání místních dětí. V rámci tohoto utkání byla uvedena fotbalová kolekce PUMA® Peace One Day (POD) a limitovaná edice trička edun LIVE. Cílem je, aby všechny produkty související s touto dobročinnou kampaní byly vyrobeny v Africe s využitím afrických zdrojů.

Kolekce PUMA® POD se skládá ze speciálně navrženého fotbalového míče Peace One Day a dalších doplňků. Kolekce bude dostupná ve vybraných zemích od května 2008. Výtěžek z prodeje půjde ve prospěch organizace POD a jejího úsilí o propagaci Dne míru, každoročního dne celosvětového příměří a nenásilí, který připadá na 21. září.

Dětský fotbalový turnaj se uskutečnil v parku Kawakudi v ghanském hlavním městě Accra. Bylo to vůbec první utkání, které se konalo s cílem představit „One Day One Goal“, společnou iniciativu organizace POD a společnosti PUMA®. Náplní této iniciativy je na Den míru, 21. září, pořádat po celém světě fotbalové zápasy. Dětské týmy se skládaly z deseti- až dvanáctiletých místních dětí a symbolizovaly spolupráci, jednotu a společnou lásku k fotbalu. Mezi zvláštními hosty společnosti PUMA® byly přítomné fotbalové osobnosti jako Anthony Yeboah a Roger Milla.

Generální ředitel společnosti PUMA® Jochen Zeitz a zakladatel organizace Peace One Day Jeremy Gilley chtějí společně dosáhnout toho, aby se 21. září na Den míru hrály v rámci iniciativy „One Day One Goal“ fotbalové zápasy po celém světě. Cílem je zvýšit povědomí o tomto dnu a sjednotit lidi prostřednictvím lásky k fotbalu.

Fotbalová kolekce PUMA® Peace One Day se skládá z regulérního fotbalového míče, malého míče, náramku, „antistresového” míčku jako přívěsku na klíče a malého měkkého míčku. Jedno euro z každého fotbalového míče půjde ve prospěch organizace POD.

Další údaje o kolekci PUMA® Peace One Day najdete na naší webové stránce www.puma.com.

###

PUMA® je globální sportovní značka, která úspěšně slučuje vlivy z oblasti sportu, životního stylu a módy. Jedinečná perspektiva společnosti Puma, spolu s využitím technických inovací a revolučního designu, vede k nečekaným výsledkům v oblasti stylové sportovní obuvi, oděvů a doplňků. Společnost PUMA byla založena v roce 1948 v německém Herzogenaurachu a dodává své výrobky do více než 80 zemí světa.
Další informace najdete na www.puma.com a www.pumafootball.com.








Kontakt:

Jana Rumlová
Account Manager
jrumlova@webershandwick.cz; jana@gsma.cz
+420 775 556 508


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 14. 2. 2008 12:52
Kategorie: Sport
Název zdroje: Weber Shandwick (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PR agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.