eLnadruhou se zúčastnilo 11. ročníku NGO Marketu | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


eLnadruhou se zúčastnilo 11. ročníku NGO Marketu


Praha, 16. dubna 2010 – občanské sdružení eLnadruhou se zúčastnilo 11. ročníku veletrhu neziskových organizací NGO Market, pořádaného nadací Forum 2000.

Občanské sdružení eLnadruhou (dále jen L2) se včera v plném nasazení zúčastnilo v pořadí již 11. veletrhu neziskových organizací NGO Market,
kam zamířilo se dvěma záměry:

• prezentovat se jako nepolitická, nezisková organizace, jejímž posláním je hájit zájmy a práva NEJEN lesbických, bisexuálních a transgender žen, ale rovněž homosexuální minority jako takové
• získat kontakty na ostatní (podobně zaměřené) neziskové organizace,
s nimiž by - po vzájemné domluvě a prezentaci vzájemných priorit - navázalo spolupráci a přispělo tak k integraci neziskového sektoru

V souvislosti s 6. ročníkem NEJEN lesbického kulturního festivalu,
který L2 pořádá, a který se bude konat od 13. do 17. května 2010, byla tato událost tím nejlepším, co může být. Na sjednoceném prostoru se zde měly možnost potkat neziskové organizace napříč různorodým zaměřením, přičemž tu také byla příležitost pro jejich vzájemné poznávání a navazování případných partnerských vztahů.

Přes skutečnost, že L2 se na takovéto akci prezentovalo poprvé, byli jsme s výsledky a zájmem návštěvníků veletrhu více než spokojeni a organizace celé akce předčila naše očekávání! Je na místě dodat, že budoucna si přejeme jen více tolik otevřených a zainteresovaných lidí!

Za L2 bychom tímto chtěli poděkovat všem, kteří se na včerejším NGO Marketu zastavili u našeho stánku, projevili zájem dozvědět se více o naší organizaci a také těm, kteří nás - ať už jakkoliv - podpořili!

Příští rok se těšíme na 12. NGO Marketu na viděnou!

V případě zájmu o další informace se obracejte na tiskovou mluvčí sdružení, Andreu Vašákovou (andrea@elnadruhou.cz) nebo navštivte webové stránky festivalu (www.eLnadruhou.cz).








Kontakt:

Andrea Vašáková
Tisková mluvčí
andrea@elnadruhou.cz
774 877 553


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 17. 4. 2010 9:22
Kategorie: Kultura
Název zdroje: eLnadruhou, o. s. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
eLnadruhou, o. s. zastupuje zájmy lesbických, bisexuálních a transsexuálních žen a pořádá NEJEN lesbický kulturní festival eLnadruhou, který je určen všem, bez ohledu na národnost, náboženské vyznání, sexuální orientaci, nebo jiné menšinové zařazení.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.