WIA odkoupila část podniku J. S. Tel | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


WIA odkoupila část podniku J. S. Tel


Praha, 1.11.2016 - Společnost WIA, inovativní telekomunikační operátor, podepsala smlouvu se společností J. S. Tel s. r. o. o odkupu části podniku. Na nového poskytovatele tak od dnešního dne přechází zákaznická báze využívající služeb xDSL.

„Služby na platformě ADSL/VDSL dlouhodobě patří do našeho produktového portfolia a jejich rozvoj je součástí naší strategie i do budoucna. Díky dohodě se společností J. S. Tel pokračujeme v trendu stát se klíčovým hráčem na trhu DSL Internetu v České Republice,“ říká Filip Malina, jednatel společnosti WIA.

Stávajících uživatelů, kteří tímto přecházejí pod správu společnosti WIA, se změna nijak nedotkne a budou moci bez jakéhokoliv omezení využívat internetové připojení jako dosud. Získají však možnost přechodu na modernější a rychlejší služby v budoucnu.

Další informace o službě WIA DSL jsou uvedeny na http://dsl.wia.cz .








Kontakt:

Markéta Mýtinová
PR&Marketing Manager
mytinova@wia.cz
https://dsl.wia.cz
+420 246035422


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 3

Vydáno: 1. 11. 2016 13:57
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: WIA spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Společnost WIA spol. s r. o. byla založena roku 2002 a patří k největším českým poskytovatelům mikrovlnného i metalického připojení. Dále nabízí nejmodernější služby jako je Voice over IP, sítě VPN nebo garantovanou kvalitu IP služeb. Tyto služby poskytuje se zaměřením jak na koncového zákazníka, tak i na firemní klientelu ve spolupráci s národními i mezinárodními telekomunikačními operátory. Důraz je kladen především na kvalitní, rychlý servis a zákaznickou podporu.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.