WIA spouští DSL pro firmy | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


WIA spouští DSL pro firmy


STÁHNOUT logo.png (maximální velikost 0,5 MB)

Praha, 20.4.2016 - Telekomunikační operátor WIA uvádí na trh unikátní službu internetového připojení WIA Business DSL. Služba využívající technologii VDSL je zaměřena především na menší firmy. Jedná se o spojení vysoce dostupného připojení a funkcí nezbytných pro firemní aplikace.

„Služby operátorů na platformách ADSL/VDSL byly až dosud svými vlastnostmi zaměřeny na domácnosti, ale využívaly je i menší firmy. Použití služeb pro domácnosti ve firmách však naráželo na problémy, a to zejména s dostupností, zabezpečením, servisem a s napojením na další zařízení. Navrhli jsme proto WIA Business DSL, které zajistí zejména vyšší spolehlivost a bezpečnost. Službu ocení uživatel, který se chce soustředit především na svůj byznys a nikoliv na potíže s připojením,“ říká Filip Malina, jednatel společnosti WIA.

WIA Business DSL uspokojí náročnější požadavky na internetové připojení, přestože jeho cena ve své levnější variantě nepřesáhne 1 000 Kč měsíčně. Vysoká dostupnost, která je garantována díky plně automatické záloze prostřednictvím mobilní sítě LTE, rozsáhlá podpora aplikací a kvalitní zabezpečení, předurčuje službu k využití pro elektronickou evidenci tržeb.

Kompletní nabídka obsahuje rovněž VPN řešení pro vzdálený přístup, firewall a WiFi hotspot ideální například pro kavárny či hotely.

Další informace o internetovém připojení WIA Business DSL naleznete na http://businessdsl.wia.cz .








Kontakt:

Markéta Mýtinová
PR&Marketing Manager
mytinova@wia.cz
http://businessdsl.wia.cz
+420 603 531 647
+420 246035422


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 20. 4. 2016 15:46
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: WIA spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Společnost WIA spol. s r. o. byla založena roku 2002 a patří k největším českým poskytovatelům mikrovlnného i metalického připojení. Dále nabízí nejmodernější služby jako je Voice over IP, sítě VPN nebo garantovanou kvalitu IP služeb. Tyto služby poskytuje se zaměřením jak na koncového zákazníka, tak i na firemní klientelu ve spolupráci s národními i mezinárodními telekomunikačními operátory. Důraz je kladen především na kvalitní, rychlý servis a zákaznickou podporu.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.