Prodej a servis zdravotnické techniky do každé ordinace | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Prodej a servis zdravotnické techniky do každé ordinace


Již celou řadu let dodává firma All CB s.r.o. zdravotnickou a laboratorní techniku do malých ordinací, poliklinik, ale i velkých nemocnic. Široký sortiment zahrnuje laboratorní techniku, která se využívá pro rehabilitace, na gynekologii, pro praktické lékařství nebo dokonce kosmetiku. To ale není vše. Samozřejmostí je prodej a servis zdravotnické techniky, kdy je k profesionálnímu vybavení poskytována i plná údržba. V lékařství jde především o kvalitu a je nutné spolehnout se na používané přístroje.

Vybavení do naprosto každé ordinace nebo laboratoře



Nabízené přístroje a vybavení se hodí do rehabilitačních klinik. Polohovatelná křesla nebo antidekubitní podložky ocení i na kosmetice. Velká část zdravotnické techniky slouží v praktickém lékařství pro přesnou diagnostiku a nabízený sortiment se osvědčil i na interně, kardiu nebo gynekologiích. Další kategorii tvoří zdravotnický nábytek nebo laboratorní sklo nebo sterilizační přístroje na chirurgii.

Nejnovější modely zdravotnické techniky



Prodej a servis laboratorní techniky nabízí pokročilé stroje pro diagnostiku, ale i klasický zdravotnický sortiment, jako jsou například infuzní nebo polohovatelná křesla, laboratorní sklo, lékařský nábytek nebo čističky vzduchu proti bakteriím a virům. V případě speciálních požadavků není problém domluvit se na konzultaci, kde dostanete nabídku na výhodné a praktické řešení. V nabídce nejběžnější a nejžádanější typy zdravotnické techniky, ale je postaráno i o potřeby náročných zákazníků, kteří potřebují speciální přístroje pro dosažení maximálního pohodlí pacientů, ale i personálu.

Pravidelný servis všech přístrojů



Specialisté, kteří nabízí zdravotnickou techniku se starají i o odborné zaškolení personálu. Pravidelné zajištění revizních kontrol a pomoc při technických potížích je samozřejmostí a stojí za úspěchem a správným fungováním každé laboratoře nebo ordinace. Každá technika má své specifické požadavky a je nutné vědět, jak s čím správně zacházet. Odborně zaškolení pracovníci předchází vzniku nečekaných situací a zajišťují delší životnost techniky. Pokud se ale i přesto něco pokazí, je tu připraven servis, který je firma ochotna poskytnout i na zdravotnickou techniku od jiných výrobců.

Komplexní služby



Pokud potřebujete vybavit kancelář, zde najdete všechno na jednom místě. Nemusíte hledat několik společností pro různé přístroje, s čímž se často pojí i problémy s revizemi nebo servisem. Vyberte si ze široké nabídky laboratorní a zdravotnické techniky, ke které je nabízeno odborné proškolení personálu a pravidelné revize nebo servis.







Kontakt:

info@placla.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 10. 12. 2015 11:55
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Wobsah (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
… děláme podnikání na internetu jednodušší
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.