Autogramiáda v autobuse | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Autogramiáda v autobuse


Česká republika (1. 9. 2015) – Po celé září se mohou obyvatelé České republiky zapojit do soutěže se seriálem Vinaři, jehož druhou řadu začala vysílat televize Prima koncem srpna. Pro stovku výherců je připraveno setkání s herci, a to přímo v kulisách seriálu. Ve městě, jehož soutěžící budou nejaktivnější, potom proběhne autogramiáda herců ve vozidle městské hromadné dopravy.

Do soutěže bude zapojen každý, kdo během měsíce září zašle SMS odpověď ve správném tvaru na soutěžní otázku, která bude vysílána na obrazovkách BUS TV ve veřejné hromadné dopravě ve vybraných městech, napříč celou Českou republikou. „Výhercem, který bude mít možnost nahlédnout „do kuchyně“ výroby seriálu Vinaři, se stává soutěžící každé 25. správné odpovědi. Navíc ještě ve městě, s největším počtem soutěžních SMS, proběhne autogramiáda v autobuse,“ říká o soutěži Richard Prajsler, jednatel společnosti TTV LCD, která je organizátorem celé soutěže.

Hlavním partnerem tohoto netradičního soutěžního klání je televize Prima. „Setkání s herci je pro soutěžící vždy velmi lákavou výhrou. Nejen proto očekáváme o soutěž velký zájem,“ sdělil marketingový ředitel televize Prima Aleš Pýcha a dodává: „ A závěrečná autogramiáda v autobuse bude určitě příjemným bonusem.“

Jak už je poslední dobou zvykem, na obrazovkách ve veřejné hromadné dopravě se mohou cestující setkat nejen s místní reklamou, ale také se zábavnými a naučnými formáty vysílání, které mají za cíl zpestřit cestujícím čas strávený v autobuse. BUS TV, která bude vysílat na obrazovkách ve veřejné hromadné dopravě soutěžní otázku, se stala mediálním partnerem celé akce.

Úplná pravidla soutěže najdete na www.bustv.cz/soutez








Kontakt:

Marta Kašparová
senior manager
kasparova@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 1. 9. 2015 9:42
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.