Projekt Rezidence na Plachtě vstupuje do druhé etapy | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Projekt Rezidence na Plachtě vstupuje do druhé etapy


Hradec Králové (31. 8.2015) - Po první etapě, která je již téměř vyprodaná, bude v polovině měsíce září zahájen prodej bytů 2. etapy výstavby obytného souboru Rezidence na Plachtě. Ve dvou bytových domech čeká na své majitele celkem 38 bytů, v dispozicích 1 + kk až 4 + kk.

Projekt Rezidence na Plachtě nabízí na prodej nové byty v oblasti Hradec Králové – Malšovice, jen několik kroků od centra města a zároveň v klidném a příjemném prostředí sousedství lesoparku Na Plachtě, které nabízí vyžití pro volný čas i sport. „O bydlení v této oblasti zaznamenáváme enormní zájem. 47 bytů, které jsme nabízeli v 1. etapě, je vyprodáno téměř z 90 %. A již nyní evidujeme řadu vážných zájemců o byty 2. etapy,“ uvádí Petr Kulhánek z Rezidence na Plachtě. „Výstavbu jednoho z bytových domů 2. etapy bychom chtěli zahájit ještě během podzimu 2015, zahájení výstavby druhého domu předpokládáme na jaře 2016,“ dodává Kulhánek.

V rámci 2. etapy bude postaveno celkem 38 bytů umístěných ve dvou čtyřpodlažních domech s 9 a 29 bytovými jednotkami. Zahájení stavby 2. etapy je plánováno na podzim tohoto roku a s jejím dokončením se počítá na přelomu roku 2016/2017, resp. jaro/léto 2017.

Na Plachtě bude stát dvacet bytových domů

Obytný komplex dvaceti čtyřpodlažních bytových domů s více než čtyřmi sty byty, vzniká v sousedství chráněného území Na Plachtě v Hradci Králové a je budován postupně, v několika etapách. Nyní jsou ve výstavbě tři objekty 1. etapy. Dokončení 1. etapy je plánováno na léto 2016.








Kontakt:

Marta Kašparová
senior manager
kasparova@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 31. 8. 2015 13:17
Kategorie: Reality
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.