Pardubice přivítají odborníky z Čech, ze zahraničí i z Evropské kosmické agentury | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Pardubice přivítají odborníky z Čech, ze zahraničí i z Evropské kosmické agentury


Pod patronací europoslance Tomáše Zdechovského se bude ve výstavním a společenském centru Ideon Pardubice ve dnech 24. – 26. září 2015 konat první ročník mezinárodního veletrhu s názvem ELECTROTECHNICA  IT. Účast na veletrhu potvrdilo mnoho významných hostů od nás i ze zahraničí.

„Uspořádáním veletrhu jsme se rozhodli navázat na tradici, která sahá až do první republiky. Tehdy bylo Československo, díky pardubické továrně Telegrafia, světovou velmocí v oboru elektrotechniky. Ale i v současné době je v pardubickém regionu hned několik firem, které zde koncentrují svojí výrobu a jejichž jméno má v oblasti elektrotechniky světový zvuk,“ říká Petr Vašíček, ředitel společnosti Pardubická výstavní a veletržní, s.r.o.

Veletrh bude koncipován jako kombinace přednášek, seminářů a odborných diskuzí z oblasti elektrotechniky a informačních technologií, které doprovodí výstava, kde firmy z Čech i ze zahraničí představí nejžhavější novinky z oboru. Své produkty zde budou vystavovat společnosti jako je například ERA, Tesla, Foxconn CZ, PANASONIC Automotive Systems nebo Radiokomunikace RCD. Své projekty představí také studenti z Univerzity Pardubice nebo Střední průmyslové školy elektrotechnické.

Jedinečný veletrh vyvolal zájem celého světa

O veletrh ELECTROTECHNICA  IT je mezi odborníky velký zájem a to nejen u nás, ale i ve světě. Svoji účast na veletrhu potvrdily, mimo jiné, delegace z Evropské kosmické agentury, Ruského, Čínského, Alžírského nebo Indonéského velvyslanectví. Celá akce je organizovaná pod záštitou Hospodářské komory České republiky.








Kontakt:

Marta Kašparová
senior manager
kasparova@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 12. 8. 2015 8:25
Kategorie: Energetika a průmysl
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.