Unikátní turistický průvodce Českým Švýcarskem ke stažení volně a zdarma! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Unikátní turistický průvodce Českým Švýcarskem ke stažení volně a zdarma!


STÁHNOUT Banner 800 x 350.jpg (maximální velikost 0,5 MB)

Zajímavým počinem v oblasti cestovního ruchu je vydání elektronického turistického průvodce Česko-saským Švýcarskem, který je ke stažení volně a navíc zdarma. Potěší všechny návštěvníky a milovníky turistiky, kteří v něm najdou řadu skvělých tipů, jak v této malebné oblasti strávit svůj volný čas plný nezapomenutelných zážitků.

Unikátní průvodce, který je zaměřen na České a Saské Švýcarsko, Tisou a část Lužických hor, nabízí celkem 68 stran bohatého turistického obsahu. Najdete v něm velké množství tipů na výlet a na rozdíl od jiných průvodců, zde jsou přesně výlety popsány. Průvodce je rozdělen na šest sekcí: TOP 10 z regionu, Výlety za poznáním, Kam za zážitky, Pro děti, Kam za nepřízně počasí a Kam za sportem.
Průvodce - dobrý společník na cesty
Průvodce představuje nejzajímavější turistické cíle, nabízí informace o jejich dostupnosti, poskytuje potřebné turistické informace. Součástí popisu TOP 10 je navíc tip na celodenní výlet, do kterého lze ideálně vybranou zajímavost zahrnout. Jsou zde uvedeny výlety s popisem trasy, její délkou a obtížností, informace týkající se možností parkování, provozní doby, vstupného i občerstvení. Rodičům prozradí, kam se vydat s dětmi, kde na ně čeká spousta zábavy i ponaučení. Dozvědí se například to, kde si děti mohou zahrát na Indiány, nebo kde je pro ně připraveno netradiční hřiště. Seznámí vás také s tím, kam se můžete vypravit ve chvílích, kdy počasí nastaví svou méně přívětivou tvář, kudy vedou zajímavé cyklo a in-line trasy, kde si dopřát pořádnou dávku adrenalinu či kde se vykoupat. Tento průvodce je tu proto, abyste nemuseli zdlouhavě plánovat své výlety. Jeho cílem je inspirovat vás k poznání toho NEJ, co tato oblast nabízí a předkládá vám přehled všeho potřebného.
Na závěr jsou tu slova Radomíra Němečka, zakladatele Region-tour.cz a provozovatele turistického portálu o Českosaském Švýcarsku www.region-ceskesvycarsko.cz, která průvodce vydává: „Dříve jsme měli průvodce pouze pro naše zákazníky. Dospět k rozhodnutí udělat zajímavého průvodce volně ke stažení nám trvalo delší dobu, ale myslím, že výsledek stojí za to. Ale už nyní vím, že průvodce budeme volně rozšiřovat o další tipy, zajímavosti a detailní zpracování jednotlivých výletů.“
A kde naleznete nového průvodce?
Navštivte stránku http://pruvodce.region-ceskesvycarsko.cz








Kontakt:

Radomír Němeček
Jednatel
nemecek@region-tour.cz
www.region-tour.cz
608608677
4910050805


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 31. 7. 2015 17:26
Kategorie: Cestování
Název zdroje: Region-tour.cz, s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Odborníci na turistiku v regionech České republiky. Provozujeme rezervační centrum ubytování a řadu zajímavých turistických portálů zaměřené na jednotlivé regiony, kde návštěvníci si mohou nejen pohodlně rezervovat ubytování, ale také naplánovat výlety či kam za zazážitky a za sportem.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.