Veletrh firem a práce FORTEL 2015 v Třebíči nabídne program pro celou rodinu | Tiskovky.info

Veletrh firem a práce FORTEL 2015 v Třebíči nabídne program pro celou rodinu

Třebíč – Veletrh firem a práce s názvem Fortel, který se připravuje v Třebíči na 26. a 27. června, bude největší a nejrozsáhlejší prezentací výrobků, služeb a pracovních příležitostí za posledních dvacet pět let v regionu.

. Připravuje se slavnostní otevření ekotechnického centra Alternátor, město představí revitalizované plochy v Borovině, proběhne veletrh FORTEL a bude také Den dětí zajištěný Domem dětí a mládeže.
„Během dvou veletržních dnů v Borovině bude jarmark, dřevorubecká show, ukázky různých řemesel, například kováři, strojní omítání, šroubování sádrokartonu, sestavování truhlářských a tesařských prvků a další. Chybět nebude klasický jarmark regionálních řemeslníků, pekařů, farmářů, bylinkářů a dalších domácích producentů,“ přibližuje Petr Šmejkal, člen představenstva Okresní hospodářské komory Třebíč.

Své služby a produkty představí padesát regionálních firem
Cílem veletrhu je, aby si veřejnost mohla prohlédnout regionální firmy a zaměstnavatele na jednom místě. „Budeme mít padesát vystavovatelů a jediným kritériem bylo, že to musí být regionální firmy, nebo firmy, které mohou míst své sídlo i jinde, ale mají významnou regionální působnost,“ vysvětluje Petr Šmejkal a dodává, že mottem a také motorem pro organizátory je ukázat, že řemeslo má stále zlaté dno.
Kyvadlová doprava bude z Karlova náměstí v Třebíč zdarma, parkování v Borovině zajištěno a také bude zdarma.

Pro média: U vstupu budou k dispozici pracovníci okresní hospodářské komory, pokud byste měli zájem hovořit s někým z organizátorů či měli jiné požadavky.

Pátek 26. 6.
09:00 – 17:00 Veletrh firem a práce v regionu FORTEL
09:00 – 24:00 otevření ekotechnického centra ALTERNÁTOR
11:00 – 18:00 jarmark
13:00 – 15:00 odborný seminář „Jdi na to s fortelem!“
16:00 představení revitalizovaných komunikací a veřejného prostranství v Borovině
17:00 slavnostní otevření ekotechnického centra ALTERNÁTOR
18:00 setkání členů OHK

Sobota 27. 6.
09:00 – 16:00 veletrh firem a práce v regionu FORTEL
09:00 – 24:00 otevření ekotechnického centra ALTERNÁTOR¨
09:00 – 16:00 jarmark
11:00 – 12:00 dřevorubecká show
14:00 – 17:00 Den dětí pořádaný DDM
15:00 – 16:00 dřevorubecká show

Eva Fruhwirtová
senior manager
info@commservis.com

Vydáno: 25. 6. 2015 16:08
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.