Chůzí nebo během můžete pomoci Jiřímu Žákovi splnit si sen – zúčastnit se paralympiády v Riu 2016 | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Chůzí nebo během můžete pomoci Jiřímu Žákovi splnit si sen – zúčastnit se paralympiády v Riu 2016


Třebíč – Od pondělí 15. června je možné podpořit díky mobilní aplikaci Pomáhej pohybem od Nadace ČEZ třebíčské sdružení FOR JANE.

To pomáhá hendikepovanému Jiřímu Žákovi z Dolních Vilémovic. Peníze, které díky pohybu zaznamenanému na mobilní aplikací FOR JANE získá, půjdou na přípravu Jirky na paralympiádu v Riu de Janeiru v roce 2016.
„Jirku jsme začali podporovat v roce 2013. Projekt jsme nazvali Cesta do Ria 2016. Jirka zůstal po autonehodě na vozíku, ale sportovat nepřestal. Rozhodli jsme se mu pomoci s nominací, účastí a ziskem medaile na paralympiádě. Díky Nadaci ČEZ tak můžeme pomocí mobilní aplikace pro Jirku vychodit, vyběhat či vybruslit body, které budou převedeny na peníze,“ popisuje předseda FOR JANE Tomáš Vostál, který má za sebou také zkušenost s vážným úrazem, kdy hrozilo, že zůstane na vozíku.
Mobilní aplikace EPP – Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit. „Stačí si stáhnout aplikaci do telefonu a vyrazit za pohybem. Pokud uživatelé aplikace svým pohybem nashromáždí za daný čas určitý počet bodů, Nadace ČEZ projekt podpoří,“ říká za Nadaci ČEZ Jana Štefánková.

Jak pomoci Jirkovi na paralympiádu?
1. Stáhnout si aplikaci EPP Pomáhej pohybem do telefonu zde: http://www.pomahejpohybem.cz/ (aplikace je optimalizována pro mobilní telefony s operačními systémy Apple iOS od verze 7 a Android od verze 4.0.).
2. Aktivovat aplikaci přihlášením ve svém mobilním zařízení.
3. Vybrat typ aktivity (např. chůze, běh, jízda na kole, lyžování, ale třeba i interiérové aktivity typu běh na běžícím pásu).
4. Zahájit aktivitu, aplikace zaznamenává pohyb uživatele a generuje body.
5. Získané body pak můžete věnovat přes tlačítko „chci podpořit“ danému projektu – Paralympiáda.









Kontakt:

Tomáš Vostál
předseda občanského sdružení FOR JANE
forjane@forjane,cz
www.forjane.cz
776 00 39 38


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 15. 6. 2015 21:37
Kategorie: Sport
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.