Premiéra u AUTO-POLY: Nová ŠKODA Fabia za 239 900 Kč | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Premiéra u AUTO-POLY: Nová ŠKODA Fabia za 239 900 Kč


AUTO-POLY svým zákazníkům nově nabízí nový model ŠKODA Fabia. Moderní vůz s inovativní technikou, nadčasovým designem a bohatou výbavou za 239 900 Kč. Zcela nové motory: čtyři benzinové a tři naftové motory úspornější až o 17 %, plnící normu EU6. Individualizace: Na výběr až 125 doporučených barevných kombinací.

Od 11. 11. 2014 – Třetí generace vozu ŠKODA Fabia je již k dostání v showroomu AUTI-POLY v Praze a Příbrami. Cena novinky ve výbavovém stupni Active s paketem PLUS a benzinovým motorem 1,0 MPI/44 kW začíná na částce 239 900 Kč. Součástí výbavy je v tomto provedení mj. klimatizace, elektricky ovládaná přední okna a vnější zpětná zrcátka s vyhříváním, 6 airbagů, elektronická uzávěrka diferenciálu XDS+, ESC s multikolizní brzdou nebo centrální zamykání. Všechny modely Fabia lze na přání pořídit s akčním paketem Mobilita Plus, který obsahuje prodlouženou záruku na 5 let nebo 100 000 km, včetně širokého výčtu asistenčních služeb pro případ nepojízdnosti vozidla.

ŠKODA Fabia se během uplynulých 15 let stala pojmem. Se zcela novou třetí generací
chce ŠKODA pokračovat v úspěšné historii tohoto modelu.

Základem nabídky je výbavový stupeň Active, který za cenu od 234 900 Kč nabízí rozsáhlou bezpečnostní výbavu, v níž nechybí mimo jiné elektronický stabilizující systém ESC s multikolizní brzdou, šestice airbagů, signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů na všech sedadlech, elektronicky řízená uzávěrka diferenciálu XDS+ a centrální zamykání. Standardem pro všechny motorizace je systém Start-Stop a rekuperace brzdné energie.

Nová Fabia je k dispozici s paketem Mobilita Plus v rámci volitelné výbavy vozu. Za částku 990,- Kč získají zájemci o tuto službu prodlouženou zárukou výrobce na 5 let nebo 100 000 km, stejně jako rozsáhlý výčet asistenčních služeb v případě nepojízdného vozu, jako je např. příjezd servisního vozidla, odtah, zajištění náhradní přepravy nebo zajištění přenocování. Vedle těchto závad se v rámci paketu Mobilita Plus může zákazník spolehnout na pomoc výrobce v dalších nepříjemných situacích, které mohou nastat při každodenním provozu vozidla. Jedná se například o defekt pneumatiky, vybití baterie, záměnu paliva, zlomené, ztracené nebo zabouchnuté klíče a další.

Komfort na palubě nové generace modelu Fabia lze zvýšit prostřednictvím paketu Plus. U výbavového stupně Active za příznivých 5 000 Kč rozšíří výbavu modelu o manuální klimatizaci, elektrické ovládání předních oken a elektricky vyhřívaná a ovládaná vnější zpětná zrcátka.

Modely Fabia lze objednat také ve vyšších výbavových stupních Ambition a Style. Nad rámec základní výbavy Active přidává verze Ambition mimo jiné: rádio Blues, Front Assistant (systém sledování odstupu od vpředu jedoucích vozidel včetně automatického zpomalování a brždění), Speedlimeter (omezovač rychlosti), elektricky ovládaná okna vpředu, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, přední mlhové světlomety a dálkové ovládání centrálního zamykání. Nejvyšší výbava Style je navíc bohatší o projektorové halogenové světlomety s LED denním svícením, rádio SWING s 5" dotykovou obrazovkou, 15" kola z lehké slitiny, Easy Light Assistant (světelný senzor), Easy Start (bezklíčové startování) nebo automatickou klimatizaci Climatronic se senzorem vlhkosti.

Výbavové stupně Ambition a Style lze dále rozšířit o další atraktivní pakety s množstvím prvků doplňkové výbavy. V závislosti na zvoleném doplňkovém paketu (Multimedia Plus, Dynamic, Light a Advance) získá zákazník další prvky mimořádné výbavy v hodnotě až 41 000 Kč s cenovou úsporou až 63 % oproti ceníku.

Zákazníci získají třetí generaci vozů ŠKODA Fabia s nově vyvinutými benzinovými a naftovými motory. Pro verzi Active jsou v nabídce benzinový tříválec 1,0 MPI ve variantách 44 kW (60 k) a 55 kW (75 k), benzinový přeplňovaný čtyřválec 1,2 TSI/66 kW (90 k) a naftový tříválec 1,4 TDI/66 kW (90 k). Všechny tyto pohonné jednotky jsou spojeny s manuálními pětistupňovými převodovkami.

Pro výbavové stupně Ambition a Style je paleta motorů širší o 1,2 TSI/81 kW (110 k), volitelně spojený s manuální šestistupňovou převodovkou nebo sedmistupňovým ústrojím DSG. Dále lze zvolit také naftový tříválec 1,4 TDI/66 kW (90 k) se sedmistupňovou převodovkou DSG a vrcholný naftový agregát 1,4 TDI/77 kW (105 k), spolupracující s manuální pětistupňovou převodovkou.

Těm, kteří se chtějí odlišovat, poskytuje nová Fabia rozsáhlé možnosti individualizace. Na výběr je 15 barevných odstínů karoserie, které v kombinaci se čtyřmi verzemi tzv. Colour Conceptu (barevný paket pro střechu, A-sloupky, vnější zpětná zrcátka a kola z lehké slitiny) a řadou provedení interiérů, vytváří celkem 125 kombinací exteriéru a interiéru. Prakticky každý tak může realizovat své představy a vytvořit si osobitý vůz.

Nový model ŠKODA Fabia zaujme nejen prostorem pro cestující a jejich zavazadla, chytrými „Simply Clever“ prvky, které usnadňují každodenní používání vozu, ale také vyspělými asistenčními systémy, ještě donedávna známými spíše z vozů vyšších tříd.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:
Praha - tel.: 266 311 608 nebo Příbram - tel: 318 626 936
E-mail autosalon.praha@auto-poly.cz nebo autosalon.pribram@auto-poly.cz

Třetí generace vozu ŠKODA Fabia míří na domácí trh. Cena novinky ve výbavovém stupni Active s paketem PLUS a benzinovým motorem 1,0 MPI/44 kW činí 239.900 Kč.

ŠKODA AUTO
› je jedna z nejstarších automobilek na světě. Od roku 1895 se v sídle firmy v Mladé Boleslavi vyráběla nejprve jízdní kola, brzy následovaly také motocykly a automobily,
› má v současnosti sedm modelových řad osobních automobilů: Citigo, Fabia, Roomster/Praktik, Rapid, Octavia, Yeti a Superb,
› v roce 2012 dodala zákazníkům celosvětově 939.200 vozů, což je o 6,8 % více než v předešlém roce a zároveň nový rekord,
› od roku 1991 patří Volkswagenu, jednomu z globálně nejúspěšnějších automobilových koncernů. ŠKODA v koncernovém svazku samostatně vyrábí a vyvíjí vedle vozů také komponenty jako motory a převodovky,
› provozuje tři výrobní závody v České republice; vyrábí v Číně, Rusku, na Slovensku a v Indii – většinou prostřednictvím koncernových partnerství,
› zaměstnává celosvětově přibližně 26.400 pracovníků a je aktivní na více než 100 trzích.

Společnost Auto Poly, s.r.o. vznikla v roce 1992 a vychází z více jak 20 let zkušeností prodeje a servisu nových a ojetých vozidel. Naše autosalony v Praze a Příbrami nabízí prodej nových vozů Škoda a prodej užitkových vozů Volkswagen. Oba autosalony disponují nejmodernějším autoservisem a to i pro osobní vozidla Volkswagen. Kvalita našich služeb je pravidelně oceněna certifikátem ISO 9001.








Kontakt:

Janák Karel
online marketing
janak@jakopes.cz
http://www.auto-poly.cz
+420 222 362 661


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 1. 12. 2014 9:50
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Fresh services (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Fresh Services realizuje kvalitní internetové prezentace a úspěšný internetový marketing na míru za přijatelné ceny.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.