Konference Fortiday mění formát, zaměří se na případové studie | Tiskovky.info

Konference Fortiday mění formát, zaměří se na případové studie

Česká republika – Svět moderní síťové bezpečnosti již netrpělivě očekává další významnou událost. Je jí mezinárodní konference FortiDay, kterou v letošním roce čekají velké změny. Zaměří se hlavně na praktické příklady a case studies. Velkým lákadlem návštěvníků bude i technická sekce, kde bude živě probíhat testování útoků. V Praze se mohou návštěvníci těšit už 23. října.

„Konference FortiDay společnosti Fortinet slaví již 6 let. Vždy se těšila velké oblíbenosti
a zájmu. Letos chceme zaujmout i novou skupinu návštěvníků, proto jsme zařadili technickou sekci. Zde účastníci živě uvidí, jak se zařízení chová při napadení síťové infrastruktury. Pomůže jim to si představit, jak systémy fungují, porovnat jejich výkonnost a lépe chránit svá data,“ vysvětluje novinku Nick Feifer, manažer společnosti Fortinet pro střední a východní Evropu.

Klíčové budou případové studie od uživatelů
Dopolední program bude věnovaný novinkám na trhu síťové bezpečnosti. Dozvíte se například
o pokoření hranice propustnosti 1 terabit za sekundu a dalších technologiích, které jsou postupně nasazovány ve velkých světových společnostech.
Praktické příklady nasazení zařízení v oblasti síťové bezpečnosti a jejich výsledky budou prezentovat sami uživatelé systémů. „Reálná ukázka bude probíhat hned v několika oborech, lákadlem bude veřejný sektor, ale i bezpečnostní hrozby v telekomunikačních službách nebo například u mediálního nakladatele,“ zdůrazňuje Nick Feifer z pořadatelské společnosti Fortinet a dodává: „Cílem je otevřít konferenci i více technicky zaměřeným posluchačům. Nechceme prezentovat jen teorie, chceme dát prostor pro sdílení zkušeností. I proto jsme připravili pro návštěvníky speciální technickou sekci a případové studie. Každý návštěvník bude odcházet s tipy a návody na to, jak se moderním výzvám postavit.“

Konference je pro účastníky zdarma, musí se jen registrovat
„Konference se velmi rychle plní. Počet účastníků je omezen, proto doporučujeme rychlou registraci,“ říká Nick Feifer. Vstup je pro účastníky zdarma, musí se pouze registrovat na webových stránkách.
FortiDay Praha: 23. října 2014 http://fortiday-prg.fortinet.cz/praha

Markéta Fixová
senior manager
info@commservis.com

Vydáno: 13. 10. 2014 15:19
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.