Lidovci jsou s výsledky voleb nadmíru spokojeni. Gratulace přichází i ze zahraničí | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Lidovci jsou s výsledky voleb nadmíru spokojeni. Gratulace přichází i ze zahraničí


Praha – Lidovci se dostali do zastupitelstev velkých měst, osm kandidátů postupuje do druhého kola senátních voleb. Vedení lidovců to hodnotí jako návrat klidné síly. Europoslanec Tomáš Zdechovský, který výsledky voleb sledoval ve volebním štábu v Praze, doplňuje, že se ve výsledcích odrazila dobrá a dlouhodobá práce lidoveckých zastupitelů a také velmi kvalitně odvedená kontaktní kampaň.

„Těší mě, že ženy na kandidátkách KDU-ČSL se dokázaly opakovaně prosadit bez kvót. Máme jeden z nejvyšších počtů zastupitelek,“ upozorňuje Zdechovský.

Úspěchu lidovců v České republice si všímají také v zahraničí. „Dostal jsem několik gratulací, které jsem vedení strany tlumočil. Výsledky voleb v České republice byly v Evropské unii sledovány,“ potvrzuje Zdechovský a dodává, že zvýšený zájem o české komunální (a senátní) volby vyvolala také nedávná kritika EU, kde se hovořilo o možném střetu zájmů Andreje Babiše v souvislosti s eurodotacemi.









Kontakt:

Eva Fruhwirtová
senior manager
info@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 12. 10. 2014 12:38
Kategorie: Politika
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.