Europoslanec Zdechovský bude i nadále podporovat Vysočinu | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Europoslanec Zdechovský bude i nadále podporovat Vysočinu


STÁHNOUT Autor Nekonečné ticho.jpg (maximální velikost 0,5 MB)

Jihlava – Vysočina tak bude mít v Bruselu svého europoslance, rodáka z Havlíčkova Brodu, který však vyrůstal ve Světlé nad Sázavou, Ledči nad Sázavou a Kožlí. Je jím Tomáš Zdechovský, který byl o víkendových volbách do Evropského parlamentu zvolen jako europoslanec za KDU-ČSL.

„Na Vysočině jsem měl velkou podporu a toho si vážím. Své rodné Vysočině zůstávám věrný, budu sem i nadále často jezdit a zajímat se o problémy lidí v tomto regionu. V tom se pro mě nic nemění,“ reaguje Tomáš Zdechovský na stále se množící otázky týkající se jeho vztahu k Vysočině.

Zdechovský vystupoval v Ledči nad Sázavou základní školu a navštěvoval tamní gymnázium. Dlouhodobě spolupracoval i s Letní žurnalistickou školou a dalšími volnočasovými institucemi na Vysočině. I jako ředitel firmy si každý rok v září udělal čas a jezdil na adaptační tábory s dětmi z Ledče nad Sázavou.

„Neskutečně mě práce s mladými lidmi bavila a baví. Určitě mě to bude trochu chybět. Bohužel v září budu muset být v Bruselu a tak po mnoha letech na adaptační kurz nepojedu,“ komentoval svou novou situaci Tomáš Zdechovský

Kdo je Tomáš Zdechovský
Tomáš Zdechovský (2. listopadu 1979 v Havlíčkově Brodě) kandidoval za KDU-ČSL na 3. místě a s počtem 5 063 preferenčních hlasů byl zvolen. V Evropském parlamentu se chce věnovat oblasti ochrany spotřebitele, zemědělství a bezpečnosti.
Eva Fruhwirtová








Kontakt:

Tomáš Zdechovský
zdechovsky@commservis.com
http://www.zdechovsky.eu
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 27. 5. 2014 23:43
Kategorie: Politika
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.