Profesionálové v oboru zdravotnického vybavení spojili síly | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Profesionálové v oboru zdravotnického vybavení spojili síly


Královéhradecký kraj – Úroveň péče o české pacienty v léčebných zařízeních se posune opět dopředu. Česká republika se totiž zařadila do skupiny 70 zemí, kde bude mít zastoupení špičkový výrobce stretcherů, vyšetřovacích lehátek a odběrových křesel nejvyšší kvality - francouzská značka PROMOTAL. Výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku se po dlouhém jednání stala společnost PROMA REHA z České Skalice, která patří ke světové špičce ve výrobě nemocničních lůžek a nábytku.

„Jednání byla velmi náročná, přesto jsme rádi, že jsme výhradní zastoupení pro nejluxusnější řadu nemocničních produktů získali. Kvalita všech produktů je na nejvyšší světové úrovni. Například v sousedním Německu nebo ve Francii jsou tato lehátka a stretchery standardem pro privátní nemocniční zařízení. Poskytují velké výhody nejen pro pacienty, ale i pro personál, který díky tomuto vybavení může velmi snadno polohovat pacienty a zároveň je šetrně a rychle transportovat“ komentuje porovnání s Českou republikou Radek Jakubský, jednatel společnosti PROMA REHA.
Rozšíření segmentu je významným krokem pro komfort českých pacientů
Lůžka a další nábytek společnosti PROMA REHA slouží v mnoha českých i zahraničních zařízeních. Speciální nemocniční produkty nejvyšší kvality vyrábí rodinná firma z Východních Čech pro více jak
55 zemí z celého světa, specializuje se převážně na lůžka pro všechna nemocniční i pečovatelská zařízení, víceúčelové a transportní vozíky a další nábytek pro pacienty i personál. Přiřazením luxusní řady výrobků rozšiřuje společnost portfolio svých produktů o nový segment, který, jak doufá, zvýší úroveň péče mnoha českých a slovenských zařízení.








Kontakt:

Radek Jakubský
Jednatel/ CEO
radek.jakubsky@promareha.cz
http://www.promareha.cz/uvod/
+420 775 776 111


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 2. 4. 2014 10:34
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.