Franchisové podnikání v Česku | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Franchisové podnikání v Česku


Zajímáte se o podnikání formou franchisového systému? Chcete se stát nezávislými? Franchisový systém umožňuje rozvíjet business s již hotovým obchodním modelem, s využitím značky a image společnosti.

Franchisant získává příležitost vést vlastní podnikání, a to s výhodou stálé podpory ze strany centrály společnosti prostřednictvím Master Franchisanta. Franchisantovi je poskytováno jak zázemí, tak „pracovní nástroje“ v podobě softwaru, marketingu, komunikačních nástrojů nebo jiných. Samotnému podnikání předchází úvodní odborné školení, které je provázeno dalšími vzdělávacími kurzy. Stěžejním pozitivem franchisového podnikání je to, že se pracuje s hotovým obchodním modelem, což franchisantovi umožňuje přeskočit úvodní těžkosti s vytvářením společnosti a jejího celkového vzhledu neboli image firmy. Se získáním franchisové licence získává franchisant i know-how společnosti.

Přestože je franchisant po celou dobu podporován centrálou společnosti, nesmí mu chybět jistá dávka samostatnosti, nadšení, obchodní duch a nezbytné odhodlání uspět.

V České republice rozvíjí svou obchodní činnost pomocí franchisového systému jak společnosti nabízející produkty, tak společnosti nabízející služby. Příkladem může být značka EZ Trade Center specializující se na služby snižování a optimalizace nákladů firem. Držitelem obchodní značky EZ Trade Center je portugalská skupina ONEBIZ GROUP, lídr v rozvoji franchisových obchodních systémů, působící ve 30-ti zemích světa. Značka EZ Trade Center představuje v současnosti obchodní příležitost pro podnikání formou franchisy.

„EZ Trade Center je velmi jednoduchý a účinný obchodní model. A jak říká Robert Kyiosaki, buď můžete začít pracně budovat svůj vlastní business, nebo koupit hotový a začít tvořit zisk.“ Ing. Petr Šodek, Master Franchisant EZ Trade Center pro ČR.







Kontakt:

Ing. Petr Šodek
petr.sodek@eztradecenter.com
http://eztradecenter.cz/
+420 602 783 193


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 25. 10. 2013 9:30
Kategorie: Finance
Název zdroje: EZ Trade Center (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poradenská společnost EZ Trade Center se specializuje na snižování nákladů firem. Pomáhá malým a středním firmám zvýšit jejich obchodní zisky snížením a optimalizací provozních nákladů.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.