V Hradci Králové chtějí pomoci začínajícím podnikatelům | Tiskovky.info

V Hradci Králové chtějí pomoci začínajícím podnikatelům

Hradec Králové – TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové (dále jen TC HK) ve spolupráci s Czech ICT Alliance hledá nové nadějné podnikatelské záměry, kterým bychom mohli pomoci v začátcích podnikání.

TC HK hledá nadějné studentské startupy pocházející z Hradce Králové. V průběhu září se mohou startup týmy i jednotlivci hlásit do programu TC HK. Pro vybrané startupy má TC HK připraven akcelerační program, kde vybraným poskytne týmům pracovní místo v nových coworkingových prostorech a nabídne poradenství a další podporu a to vše zdarma.

„Této akce se účastní investoři, kteří jsou připraveni zajímavým projektům poskytnout finanční příspěvek. Je to skutečná příležitost pro začínající startupy,“ říká Jiří Štěpán. Pokud tým TC HK uvidí v daném podnikatelském záměru potenciál, jsme schopni pomoci startupu s hledáním investora. V minulosti jsme tímto způsobem pomohli společnosti Designeros s.r.o., která v následujícím měsíci oslaví rok své existence, dodává Jiří Štěpán (startup manager TC HK).

„Všichni zájemci, kteří chtějí něco aktivně dělat, nás mohou kontaktovat na info@coolworking.cz. TC HK má také facebookové stránky, takže komunikačních kanálů je opravdu dost,“ vysvětluje Jiří Štěpán. "S každým se startupů, který projeví zájem, se osobně sejdeme a zjistíme, jaké jsou možnosti podpory ze strany TC HK. Jako motivaci nabízíme 5 hodin zdarma v našich nových coworkingových prostorech (s názvem Coolworking), každému kdo se přihlásí," dodal Štěpán.

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com

Vydáno: 12. 9. 2013 9:42
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.