Jednáním chtějí v Ústí nad Orlicí zamezit vzniku nových komínů | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Jednáním chtějí v Ústí nad Orlicí zamezit vzniku nových komínů


Ústí nad Orlicí – Ve čtvrtek 24. ledna 2013 se v Ústí nad Orlicí uskuteční dlouho plánované jednání mezi dodavateli a největšími odběrateli tepla ze soustavy Centrálního zásobování tepla (CZT). Jeho hlavním cílem je stanovení společného postupu a podmínek pro zachování soustavy CZT jako ekologicky a ekonomicky nejvýhodnějšího modelu zásobování obyvatel města Ústí nad Orlicí teplem.

„Město má zájem na tom, aby byla celá současná soustava zachována. Výrazně by nám to pomohlo v tom, abychom mohli udělat pro co největší počet občanů takové úpravy v soustavě, aby se jim snížila cena tepla. Už samotný fakt, že se schůzka uskuteční, je pro občany dobrý signál,“ vysvětlil důvody společného jednání zastupitel Martin Mejdr, který zároveň působí v městské společnosti Tepvos na pozici druhého jednatele.

V případě společné dohody by mělo vzniknout na jednání memorandum o podmínkách, za kterých budou uzavřeny smlouvy o odběru tepla na další roky. I v dalších letech chce městská společnost zainvestovat do soustavy tak, aby splňovala parametry hospodárného provozu a současně umožnit odběratelům kontrolu kalkulace ceny tepla.

„Jde nám o to, aby vzhled města Ústí nad Orlicí již nehyzdily žádné nové komíny. Proto bychom si rádi stanovili podmínky a postup další spolupráce. V případě společné dohody by výsledkem měl být podpis memoranda o této shodě a podmínkách, za kterých budou uzavřeny smlouvy o odběru tepla,“ zdůraznil jednatel ústecké městské společnosti TEPVOS Martin Mejdr.








Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 23. 1. 2013 14:40
Kategorie: Životní prostředí
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.