V Pardubicích byli oceněni dobrovolníci i neziskovky | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


V Pardubicích byli oceněni dobrovolníci i neziskovky


Pardubice – Ve společenském sále Pardubického magistrátu byly předány ceny hned ve třech kategoriích a to dobrovolník, nezisková organizace a společensky odpovědná firma. Letošní ročník předávání byl zaměřen v rámci Evropského roku stárnutí a mezigenerační solidarity na pomoc seniorům a jejich aktivity.

Všichni nominovaní dobrovolníci obdrželi děkovný list a deset z nich bylo oceněno přímo v průběhu slavnostního galavečera. „Pět dobrovolníků získalo od euro poslankyně Zuzany Roithové cestu do Evropského Parlamentu a dále bylo rozděleno dalších šest speciálních ocenění“ komentuje předávání cen radní Pardubického kraje pro neziskový sektor Pavel Šotola.

Svou odměnu dostaly i organizace
Oceněny byly také tři nestátní neziskové organizace. „Občanské sdružení Hewer a Oblastní charita Nové Hrady byly oceněny díky své práci a pomoci seniorům a dalším potřebným bez ohledu na věk. Třetí oceněnou organizací bylo Rodinné a vzdělávací centrum Holoubek,“ dodává ke kategorii neziskových organizací Jana Machová, ředitelka Koalice nevládek Pardubicka, o.s.
Mezi dalšími oceněnými bylo jedenáct společensky odpovědných firem, které významně přispěly k rozvoji neziskového sektoru a k podpoře dobrovolnictví. Všechny oceněné hodnotila komise složená ze zástupců z veřejného, soukromého a neziskového sektoru.
„Večer se velmi vydařil. Sál byl zaplněn téměř k prasknutí, diváci shlédli vystoupení Heidi Janků, pěvecké skupiny Sunday Sextet, břišní tanečnice a dalších. Mohu říci, že se již všichni těšíme na další ročník,“ uzavírá Šotola.








Kontakt:

Roman Línek
1. náměstek hejtmana Pardubického kraje
roman.linek@pardubickykraj.cz
+420 466 026 119


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 9. 10. 2012 13:36
Kategorie: Veřejná správa
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.