Duhové křídlo bude odměnou za pomoc lidem s postižením | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Duhové křídlo bude odměnou za pomoc lidem s postižením


Pardubice – Tento rok se uskuteční historicky první předávání ceny hejtmana s názvem „Duhové křídlo 2012“, která má ocenit jednotlivce i organizace věnující se lidem se zdravotním postižením. Organizátory akce jsou Pardubický kraj ve spolupráci s Pardubickou krajskou radou osob se zdravotním postižením. Uzávěrka nominací je již 10.září.

„Mnozí z našeho okolí dobrovolně a ve svém vlastním volném čase pomáhají osobám se zdravotním postižením a často jsou odměněni pouze slovy poděkování ze strany těch, o které pečují. Rozhodli jsme se je proto odměnit cenou s názvem Duhové křídlo 2012,“ vysvětluje koordinátorka projektu Radka Konečná.

Nominaci může poslat kdokoliv. „Podle statistik každý desátý člověk v kraji trpí nějakou formou postižení. Naštěstí je také mnoho jednotlivců a organizací ochotných nezištně pomáhat lidem ve svém okolí. Pevně věřím, že právě díky tomuto faktu se sejde řada konkrétních návrhů na ocenění,“ dodává náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman Línek.

Vítězové obdrží dílo akademického architekta s motivem duhy a křídla anděla. „Právě toto dílo nás inspirovalo k pojmenování ocenění,“ doplňuje Radka Konečná. S prázdnou neodejdou ani ostatní účastníci – odnesou si drobné dárky a pamětní diplomy.

Více informací naleznete na adrese http://www.pardubickykraj.cz/pro-osoby-se-zdravotnim-postizenim








Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
http://www.commservis.com
734 335 909
+420 495 279 247


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 21. 8. 2012 9:01
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.