Zájem o soukromou školku v Budějovicích neustále roste | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Zájem o soukromou školku v Budějovicích neustále roste


České Budějovice – Nedostatek míst v mateřských školkách v Českých Budějovicích vyřešily maminky po svém. Založily si vlastní mateřskou školku s názvem Barborka, kde mohou rodiče flexibilně umístit své děti. To se setkalo s velikým ohlasem a zájem rodičů o soukromou školku neustále roste.

„Poté, co se tento rok nedostalo čtyři sta dětí v Budějovicích do školky, obrátili se na nás mnozí rodiče s prosbou o pomoc. Snažíme se jim maximálně vyjít vstříc s tím, že školka umožňuje rodičům dávat děti na dopoledne, odpoledne či je jen pohlídat při cestě rodiče k lékaři,“ vysvětluje nové možnosti soukromé českobudějovické školky Barborka její spolumajitelka Pavla Cislerová. Soukromá školka Barborka je otevřena po celý rok. „Máme otevřeno i dva měsíce v létě na rozdíl od státních školek. Někteří rodiče, hlavně ženy samoživitelky, si jinak nemůžou dovolit žádnou dovolenou,“ doplňuje Cislerová.

Nová herna s kavárnou v centru města
Na žádost maminek vznikla před měsícem také nová kavárna s hernou pro děti v budově bývalé koněspřežné železnice nedaleko Piaristického náměstí. Ty mohou své děti nechat pohrát a vychutnat si šálek kávy nebo ho nechat dokonce pohlídat a odskočit si na nákupy. Populární je i vedle zřízená tělocvična, kam chodí cvičit nejen děti a rodiče, ale i nastávající maminky.
„Neustále přichází nové a nové maminky s dětmi, které si chtějí se svou kamarádkou ve městě odpočinout a na chvíli si popovídat,“ uzavírá Pavla Cislerová s tím, že uvítají i příchod tatínků nebo celých rodin.







Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 23. 4. 2012 7:34
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.