Tech Data autorizovaným distributorem ATEAS | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tech Data autorizovaným distributorem ATEAS


Praha, 28. 3. 2012 – Společnost Tech Data Distribution oznámila rozšíření nabídky o produkty a řešení značky ATEAS Security.

Platforma ATEAS Security je komplexní video dohledové řešení pro profesionální IP kamerové systémy zaměřené na plné využití potenciálu kamer, otevřené standardy a distribuovanou video inteligenci. ATEAS Security dokáže naplno využít potenciál koncových zařízení k maximálnímu zvýšení efektivity kamerového dohledu včetně možnosti připojení externích systémů, souřadnicových map, modulu detekce SPZ a dalších.

Produktovým manažerem, který bude v Tech Data pečovat o značku ATEAS, je Radoslav Huleš (radoslav.hules@techdata.cz).



O společnosti ATEAS
Společnost ATEAS je předním českým dodavatelem řešení pro IP bezpečnostní kamerové systémy. Totální flexibilita umožňuje stavět desktop systémy s jedním počítačem až po multiserverové a multiklientské profesionální instalace. Společnost je technologickým partnerem firmy AXIS, což velmi ulehčuje implementaci AXIS IP kamer. Více informací o společnosti ATEAS naleznete na www.ateas.cz.


Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.


O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.
O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 125 000 resellerům ve více než 100 zemích po celém světě efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 26,5 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2012. Více informací najdete na: www.techdata.com.








Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 4

Vydáno: 28. 3. 2012 9:27
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.