WITTE Automotive poskytne vysokoškolská stipendia budoucím technikům | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


WITTE Automotive poskytne vysokoškolská stipendia budoucím technikům


Nový program na podporu studentů technických vysokých škol připravil nejdecký výrobce zamykacích systémů pro budoucí studenty 4.ročníků. Od 1.září 2012 nabídnou WITTE stipendia nejen finanční podporu a možnost placené odborné brigády při studiu, ale také jistotu pracovního uplatnění po ukončení vysoké školy. Přihlášky pro akademický rok 2012-2013 mohou studenti zasílat do 15.dubna 2012.

„Je nám jasné, že talentovaným a aktivním studentům technických škol musíme pomoci. Technika není jednoduchým studijním oborem a počty absolventů například strojních fakult každým rokem klesají. Chceme studentům, zejména naší partnerské ZČU Plzeň, dát příležitost získat profesní zkušenosti v automobilovém průmyslu, a to formou placené odborné brigády se stipendijním bonusem. Měsíčně mohou vybraní kandidáti získat částku až 7.000Kč,“ říká Ing. Milan Kohout, vedoucí personálního týmu.

V rámci stipendijního programu WITTE Automotive budou studenti moci rozvíjet svoje jazykové znalosti v praxi. Seznámí se s moderním prostředím a technologiemi druhého největšího zaměstnavatele v Karlovarském kraji.

Veškeré informace včetně přihlášky, kterou je nutno zaslat do 15.dubna, naleznou zájemci na firemních internetových stránkách. Výsledky prvního kola výběrového řízení se uchazeči dozvědí nejpozději do konce května.










Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 14. 3. 2012 17:13
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: WITTE Nejdek, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
WITTE Automotive v Nejdku je předním českým výrobcem zamykacích systémů a klik pro automobilový průmysl.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.