SLAVNÁ RAKOUSKÁ TENISTKA PŘIJEDE DO HRADCE | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


SLAVNÁ RAKOUSKÁ TENISTKA PŘIJEDE DO HRADCE


Hradec Králové – Bývalá profesionální rakouská tenistka českého původu Sylvia Plischke navštíví v pátek 17. února Hradec Králové, aby si prohlédla moderní neurolaboratoř společnosti Commservis.com, kde své mozky trénují hradečtí sportovci.

Neurolaboratoř je v kraji ojedinělým projektem, který využívají pro zlepšení paměti a koncentrace právě špičkoví sportovci, dále manažeři, ostřelovači, ale i policisté, či rodiče pro své hyperaktivní děti.
„Nedávno jsme v naší neurolaboratoři trénovali profesionální basketbalistky z týmu Hradecké lvice. Kromě digitálního koučování na přístrojích pro trénink mozku měly hráčky k dispozici konzultace s psychologem a výsledky se dostavily už po několika zápasech. Účinky tréninku mozku jsou přesně měřitelné a dokážou zásadně ovlivnit sportovní výkon,“ komentuje potenciál digitálního koučování ředitel agentury Commservis.com Tomáš Zdechovský.
Trénink v neurolaboratoři probíhá formou digitálního koučinku, který si Sylvia Plischke, rodačka z Plzně, přijede do Hradce Králové vyzkoušet osobně, aby posoudila možnosti jeho aplikace ve vrcholovém tenise. Svůj mozek bude Plischke procvičovat na nejmodernějších přístrojích pro trénink mozku. Se specialisty z neurolaboratoře se utká při zápase na přístroji Mindball, kde dva protihráči ovládají pohyb kuličky na stole pouze svým mozkem do branky soupeře. Tenistka si vyzkouší i střelbu myslí na terč na zařízení zvaném Mozkostřelba, které je absolutní novinkou, na jejímž vývoji se specialisté z neurolaboratoře Commservis.com sami podíleli.









Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 17. 2. 2012 8:05
Kategorie: Sport
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.