AT Computers zvítězila v anketě ChannelWorld Awards 2011 | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


AT Computers zvítězila v anketě ChannelWorld Awards 2011


Ostrava, 13. 2. 2012 – Společnost AT Computers, největší český distributor IT, opět bodovala. Po získání ocenění IT Distributor roku 2011 zaznamenala další vítězství, tentokrát v anketě ChannelWorld Awards redakce projektu ChannelWorld a vydavatelství IDG Czech Republic, a.s.

Ve druhém ročníku této prestižní ankety dostala AT Computers celkově 29 % hlasů všech výkonných zástupců prodejců, dodavatelů služeb a výrobců ICT a spotřební elektroniky, a stala se tak Broadline distributorem roku 2011 v České republice. Ve slovenské verzi ankety se společnost AT Computers umístnila na třetím místě.

„Výsledky této ankety potvrzují námi zvolenou strategii, věnovat maximální pozornost přáním zákazníků. Jsme velice vděční našim partnerům za projevenou důvěru a budeme se snažit ji nezklamat ani tento rok,“ komentoval ocenění Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.

AT Computers byla úspěšná i v kategorii Výrobce počítačů roku. V konkurenci předních světových výrobců obsadila vynikající druhé místo.




O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem 8,0 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz.








Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 15. 2. 2012 11:09
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.