Společnost AQUEL otevře v letošním roce pobočky v Rumunsku a v Brazílii | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Společnost AQUEL otevře v letošním roce pobočky v Rumunsku a v Brazílii


Liberecká společnost AQUEL Group završila úspěšný loňský rok s počtem osmi zahraničních poboček. V roce 2012 chce svou působnost dále rozšířit do Rumunska a Brazílie. Firma podniká s výrobky spojenými s vodou, jako jsou například filtry na doúpravu pitné vody, parní čističe nebo dispensery. V letošním roce uvede na trh dva nové produkty. Obrat skupiny AQUEL loni vzrostl o 32 % oproti roku 2010 a letos by měl podle plánu výrazně překročit 2 mld. Kč.

„Důvodem rekordního obratu skupiny AQUEL je neustále se rozrůstající obchodní síť a produktové novinky, které se snažíme každoročně zařazovat do našeho portfolia,“ komentuje majitel společnosti Petr Beneš. „V loňském roce jsme otevřeli nové pobočky v Maďarsku, Polsku a Kazachstánu. Po půlročním působení v Kazachstánu se nám registruje každý měsíc přes sto obchodních partnerů, což považujeme v tomto regionu za velký úspěch,“ dodává k expanzi skupiny.

Nejúspěšnějším zahraničním regionem je Rusko, kam skupina AQUEL vstoupila v roce 2006. S pobočkami v 50 městech a sítí více než 60 000 obchodních zástupců upevňuje v daném segmentu pozici lídra na trhu. „Co nás vedlo ke vstupu do Ruska a na asijský trh a co stojí za naším úspěchem v těchto zemích?“ pokládá si otázku Petr Beneš. „Hlavním důvodem pro vstup do Ruska a posléze i do Kazachstánu byla poptávka po kvalitní pitné vodě. Kritéria v těchto zemích se liší od našich přísných norem a i lidé v těchto regionech chtějí pít kvalitní a zdravotně nezávadnou vodu. My jsme jen využili příležitosti a zaplnili mezeru na trhu. Náš úspěch zde podporuje i touha místních lidí po obchodních příležitostech, kterou jsme jim, ve spojení s kvalitním produktem, také přinesli,“ doplňuje.

Společnost AQUEL Group plánuje v roce 2012 otevřít nové pobočky v Rumunsku a v Jižní Americe, konkrétně v Brazílii. Díky tomuto rozšíření sítě, ale i posile v podobě nových produktů, plánuje společnost pro letošek nárůst obratu až k hranici 3 mld. Kč, což by znamenalo 40 % navýšení oproti roku 2011.


Informace pro média:

O AQUEL Group
Skupina AQUEL Group sdružuje společnosti okolo mateřské společnosti AQUEL Bohemia, která vznikla v roce 2000 v České republice a v průběhu jedenácti let rozšířila své působení do mnoha dalších zemí Evropy. Společnost AQUEL Bohemia byla založena za účelem přímého prodeje a tvorby obchodních sítí. Jejími prvotními produkty byly domácí systémy na úpravu pitné vody s vlastním vývojem. Postupně se její portfolio rozšiřovalo na veškeré výrobky spojené s vodou (čistící a úklidová technika, parní technika v kombinaci s žehlicími prkny, vodovodní baterie a další). Společnost úspěšně expandovala a rozšiřovala jednotlivé nové divize na Slovensko, do Polska, Maďarska, Německa, Ruska, na Ukrajinu a do Kazachstánu. Společnost nyní celkově operuje distribuční sítí přesahující 140 tisíc poradců. AQUEL Bohemia je již od roku 2007 držitelem certifikace ISO 9001.

Během 11 let působení na trhu se společnosti AQUEL Bohemia podařilo v České republice vytvořit rozsáhlou obchodní síť. Tuto síť skupina dále využila při založení dceřiné společnosti AQUEL Credit, která od roku 2010 nabízí finanční produkty a poradenství s nimi spojené. Divize AQUEL Credit se 19. dubna 2011 stala členem AFIZ (Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, o.s.). K dnešnímu dni nabízí kompletní portfolio veškerých finančních produktů a spolupracuje se všemi klíčovými bankami.








Kontakt:

Martina Lasotová
Account Executive
martina.lasotova@stance.cz
+420-725-015-374
+420-224-810-809


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 15. 2. 2012 9:53
Kategorie: Ekonomika
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.