Tepelné izolace ušetří tisíce | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tepelné izolace ušetří tisíce


Izolace je dnes téměř nutností, nejen na budovy, ale také rozvody vody a solárních systémů. Nepodceňujte únik tepla, můžete ušetřit tisíce korun za náklady za topení.

Izolace neboli zateplení je samozřejmostí pro všechny co chtějí ušetřit náklady za energii. Toto téma je dnes velice aktuální z důvodu každoročního růstu cen a přibývá tak materiálů a způsobů, kterak se co nejkvalitnější zateplování provádí. Většina obyvatel, kteří topí elektřinou nebo plynem zaplatí za vytápění svých obydlí desetitisíce korun ročně. S dobrou tepelnou izolací se dá ušetřit až 60% těchto nákladů. V tomto článku si dnes představíme tepelně izolační materiál Kaiflex na bázi vulkanizovaného kaučuku nejen pro vnější zateplování.
Syntetický kaučuk se vyrábí polymerací nenasycených uhlovodíků a může mít různé složení. Hnětením za tepla vzniká pryž, která se vyrábí přídavkem plniv, antioxidantů a vulkanizačních činidel.
Izolace na bázi vulkanizovaného kaučuku se používá především na klimatizační techniku, rozvody solární technologie, teplé a studené vody, chlazení a vzduchotechniku. Vyrábí se ve formě izolačních trubek, pásů a prefabrikovaných izolačních tvarovek. Výborné parotěsné a izolační schopností kaučukové izolace je dosaženo díky technologii uzavřené struktury buněk. Tímto získáme menší tloušťku izolace a dosáhneme tak větších úspor při realizaci něž u běžných izolačních materiálů. Tento materiál se vyznačuje dlouhou životností, nízkou hořlavostí a je ideálním náhradou za minerální vatu.
Další výhody tenčí izolační vrstvy:
-instalace na potrubí před jeho montáží
-snížení nákladů na realizaci
-rychlá a jednoduchá montáž bez drahého nářadí
-zvýšená přilnavost ke kovům
-snadná manipulace na stavbě
-snížené transportní náklady než u minerální vaty (šířka)
- vysoká pružnost
- nedochází ke sprašování vláken jako u min. vaty

Tyto na mnoho dalších výhod nabízí nové technologie zateplování. S izolací na bázi vulkanizovaného kaučuku budete jistě spokojeni po všech stránkách.








Kontakt:

pr@e-kom.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 8. 2. 2012 10:54
Kategorie: Energetika a průmysl
Název zdroje: E-kom Promotion (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Marketingová společnost
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.