Multifunkce A3 Konica Minolta znovu vyhlášeny nejlepší řadou roku | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Multifunkce A3 Konica Minolta znovu vyhlášeny nejlepší řadou roku


Praha, 30. 1. 2012 – Prestižní ocenění „Line of The Year“ (nejlepší produktová řada roku) míří podruhé za sebou do Konica Minolta. Světoznámá testovací laboratoř Buyers Laboratory Inc. (BLI) ocenila u multifunkcí A3 Konica Minolta zejména mimořádný poměr ceny a výkonu, rozvoj vlastních unikátních technologií, bezporuchovost a kvalitu a v neposlední řadě rychlost tisku.

„Vítězství v kategorii multifunkcí A3 je pro nás samozřejmě velmi cenné. Ještě cennější je však signál pro naše zákazíky, že používají nejkvalitnější produkty a špičkové technologie. Testy BLI jsou totiž zejména informací pro spotřebitele,“ říká Olaf Lorenz, generální manažer mezinárodní marketingové divize Konica Minolta Business Solutions Europe.

Multifunkce A3 společnosti Konica Minolta získaly více dílčích ocenění (14) než jakýkoli jiný vendor. Testy přitom neprokázaly u žádného zařízení žádný závažnější nedostatek.

Šest individuálních ocenění získaly barevné multifunkce Konica Minolta tisknoucí rychlostí od 22 do 65 stran za minutu. Na rozdíl od většiny multifunkčních zařízení ostatních společností, produkty Konica Minolta prokázaly mimořádně kvalitní plnobarevný výstup od první do poslední tištěné stránky. Navíc dostaly vysoká hodnocení jak v oblasti produkční grafiky, tak tisku fotografií. Je to i díky ovladači EFI Fiery, který je součástí zařízení Konica Minolta tisknoucí 28 stran za minutu a více.

Dalších osm ocenění získaly monochromatické multifunkce tisknoucí od 22 do 75 stran za minutu. Důvodem byla zejména mimořádná rychlost skenování a mimořádně jednoduchá manipulace s papírem, která minimalizuje neproduktivní čekání v nejvíce exponovaných pracovních hodinách.

Multifunkce Konica Minolta nabízejí mimořádně vysoký standard bezpečnosti – například biometrickou kontrolu přístupu k rychlé autentizaci uživatele. Využívají vlastní systém tiskových ovladačů, které umožňují snadné nastavení podmínek pro každého uživatele. Technologie bEST (bizhub Extended Solution Technology) usnadňuje integraci všech příslušenství Konica Minolta a pomáhá automatizovat a zefektivňovat workflow. Velkou výhodou multifunkcí Konica Minolta jsou také unikátní řešení v oblasti obrázkových dokumentů.

Vítězi dílčích testů v kategorii barevných multifunkcí A3 se staly bizhub C220, bizhub C280. bizhub C360, bizhub C452, bizhub C552 a bizhub C652/C652DS. Mezi černobílými zvítězily bizhub 652, bizhub 552, bizhub 423, bizhub 363, bizhub 283, bizhub 223. bizhub 601 a bizhub 751.


O společnosti Konica Minolta Holding, Inc.
Konica Minolta je zastoupena v 64 zemích celého světa. Zaměstnává celkem 35 600 zaměstnanců a její výrobky a služby můžete najít na 14 000 obchodních a servisních místech. Centrálu má v Tokiu, evropská centrála sídlí v Hannoveru a americká v Ramsey (New York). Rychlý vývoj všech technologií zajišťuje více než 26 vývojových a technických center.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech
Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu a pečuje o české zákazníky. V roce 2005 a 2010 bylo české zastoupení společnosti Konica Minolta vyhlášeno nejlepším zastoupením v evropském regionu, a to především díky kvalitě zákaznických služeb. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2010 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem přes 65 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (38,2 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (27 %). Více informací na www.konicaminolta.cz.

Buyers Laboratory Inc. je renomovanou nezávislou společností, která testuje a porovnává výsledky kancelářských strojů. Výsledky svých testů, při kterých exaktně měří vlastnosti a schopnosti strojů, zveřejňuje již více než 50 let - od roku 1961. Soustředí se především na uživatelský přínos.







Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 1. 2. 2012 11:00
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.