KORÁLKIÁDA - korálkový rekord pro dobrou věc! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


KORÁLKIÁDA - korálkový rekord pro dobrou věc!


Pojďme společně navlékat korálky a vytvořit korálkový rekord - nejdelší navlečenou korálkovou řadu, kterou pak darujeme zdravotně postiženým na jejich kreativní tvoření!

V každé domácnosti se nějaké ty nepotřebné korálky najdou. Staré korále, co je už nikdo nenosí, část roztrhaných korálků nebo zbytky perliček, ze kterých se někdy něco tvořilo. A právě tyhle nepotřebné perličky a korálky by mohly posloužit dobré věci.
Zapojit se do projektu může každý, stačí navléknout nepotřebné korálky, co máte doma a zaslat je nebo zanést na sběrná místa po celé České Republice. Organizátorem projektu KORÁLKIÁDA je www.potvor.cz – portál pro kreativní lidi. Projekt potrvá až do 26. 5. 2012, kdy se bude v ČEZ Aréně v Pardubicích konat 20. Národní Abilympiáda, při této příležitosti budou všechny navlečené korálky spojeny a změřena jejich délka. Po oficiálním změření délky navlečené řady korálků dostane veškeré nasbírané korálky Česká abilympijská asociace, vybrané chráněné dílny a ústavy pro zdravotně postižené.
Více informací o projektu KORÁLKIÁDA najdete na www.koralkiada.potvor.cz








Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 29. 1. 2012 20:43
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: Potvor.cz (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Podporujeme tvořivé a kreativní lidi v jejich aktivitách. Naše internetové tržiště umožňuje vlastní rukodělné výrobky ukázat ostatním, nabídnout je k prodeji, inspirovat se, podělit se o nápady a návody na tvoření a také je zde možnost si originální výrobky koupit od jiných výrobců.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.