Nakupujte elektronické licence s Tech Data | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Nakupujte elektronické licence s Tech Data


Praha, 18. 1. 2012 – Tech Data Distribution připravuje na začátek února pro své partnery a zákazníky jednodenní seminář, v rámci něhož podrobně představí svůj jedinečný objednávkový systém elektronických licencí License Online. Účastníci setkání získají cenné informace o základech licencování například produktů společností Microsoft či Adobe.

Během semináře se jeho účastníci seznámí se všemi funkcemi objednávkového systému License Online. Zkušení přednášející jim na praktických příkladech ukážou, jak správně rozdělovat koncové zákazníky, poskytnou jim návod, které licence jsou pro ně vhodné, či jak vytvořit nabídku nebo objednávku. A následně budou připraveni zodpovědět všechny otázky.

„License Online patří k nejlepším systémům na objednávání online licencí, který oceňují takoví velikáni jako Microsoft či Adobe. Našim zákazníkům ulehčuje orientaci v mnoha úrovních licencí softwaru, který následně dodávají svým zákazníkům. Efektivní využívání tohoto nástroje jim proto může přinést reálné navýšení obratu a zisku,“ řekl Pavel Jarolímek, hlavní přednášející za Tech Data Distribution.

Informace o setkání:
Kdy: 2. února 2012
Kde: Tech Data Distribution, s. r. o., Explora Business Centre, Jupiter building, Bucharova
2641/14, 158 00 Praha 5
Čas: 9:00-13:00


Více informací o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz; www.techdata.sk.



O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.








Kontakt:

Marek Hadra
PR Director
hadra@aetna.cz
511114730


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 18. 1. 2012 9:57
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: AETNA, spol. s r. o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Poskytujeme komplexní služby v oblasti marketingu a PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.