Tiskovky.info se změnil na profesionální novinářský server | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tiskovky.info se změnil na profesionální novinářský server


Praha/Hradec Králové – Novinářský server Tiskovky.info se spojil s komunikační a public relations agenturou Commservis.com. Nově tak budou moci zadavatelé tiskových zpráv svá sdělení posílat na regionální a tematické medailisty a vybírat si z dvou a půl tisíce kontaktů. Medialisty budou pravidelně aktualizovány a každé tiskové sdělení projde kontrolou. Cílem je zamezit publikování a rozesílání reklamních sdělení a poskytovat špičkový servis pro novináře.

„Tiskovky.info mají zcela novou grafickou podobu a jsou nastaveny tak, aby byly uživatelsky velmi příjemné a přehledné. Cílem serveru je vybudovat prestižní platformu pro spolupráci veřejných institucí, firem a organizací s novináři,“ popisuje novou koncepci serveru Tiskovky.info jeho autor David Havlíček a dodává, že došlo také k rozšíření portfolia služeb.
„Pro zadavatele zpráv jsme připravili službu profesionálního zpracování tiskové zprávy tak, aby obsahovala potřebné informace pro média a měla tak šanci novináře zaujmout,“ říká specialistka na public relations Eva Fruhwirtová z agentury Commservis.com.

Tiskovky.info: Nechceme spamovat novináře reklamním sdělením
„Server Tiskovky.info nabídne pouze důvěryhodné a užitečné zprávy. Nebudeme zveřejňovat a spamovat tiskovými zprávami, které obsahují pouze reklamní sdělení,“ říká ředitel komunikační agentury Commservis.com Tomáš Zdechovský.
Tiskovky.info vznikly na podzim 2007 a od té doby zveřejnily již přes 10 tisíc tiskových zpráv a přes 350 oznámení o tiskových konferencích. Služeb webu již využilo přes 750 zadavatelů z celé Evropy.








Kontakt:

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com
734 335 909


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 15. 1. 2012 17:25
Kategorie: Média a reklama
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.