Hledá se populární tvář ekologicko-charitativního projektu Sbírej-toner.cz aneb hon na celebritu! | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Hledá se populární tvář ekologicko-charitativního projektu Sbírej-toner.cz aneb hon na celebritu!


Pardubice 6. 12. 2011 – Pomozte postiženým a životnímu prostředí zároveň a staňte se tváří ekologicko-charitativního projektu Sbírej-toner.cz. Takováto výzva směrem ke známým osobnostem našeho společenského života zazněla na Diskusním fóru, které hlavní organizátor jmenovaného projektu, společnost OTTO Office (CZ) s.r.o., upořádal v rámci zakončení a vyhodnocení jeho 3. ročníku. Sběrem a odevzdáním tiskových kazet do speciálních boxů projekt podporuje 8 zařízení pro mentálně postižené spoluobčany v ČR.

Výtěžek z akce pak jednotlivá zařízení použijí na zcela konkrétní účely – zvelebení prostor, výlety klientů, nákup kompenzačních pomůcek, dofinancování asistenční služby apod. Přesné informace o využití přidělených finančních prostředků jsou k nalezení na stránkách projektu www.sbirej-toner.cz.

„V letošním roce jsme rozdělili částku 363 512 korun. Je to pěkná suma, ale dokážeme si představit i částku třeba dvojnásobnou. Dle podkladů, které nám poskytl hlavní partner projektu, společnost KMP, je potenciál pro sběr použitých tiskových kazet stále veliký. Je ale nutné, aby se možní sběrači o projektu vůbec dozvěděli“ uvedla ředitelka pořádající firmy Klára Noworytová.
Její myšlenku podpořila i současná patronka projektu, senátorka a ředitelka Základní a praktické školy Svítání v Pardubicích Miluše Horská s tím, že by bylo vhodné propojit Sbírej-toner.cz s tváří nějaké celebrity. Ta by se pak stala druhým patronem unikátního projektu, který pomáhá dvoustranně: ekologii i potřebným.

V závěru Diskusního fóra, kterého se kromě organizátora projektu, jeho patronky a zástupců zařízení pro mentálně postižené zúčastnili i partneři projektu, společnosti KMP, Geis Parcel a Asekol, byly slavnostně předány šeky s finančními částkami.

Chcete i Vy pomoci rozvoji projektu? Jste celebrita, firma, spotřebitel tiskových kazet či osoba ochotná pomoci? Kontaktujte nás! Bezplatná linka 800 130 100 či e-mail service@sbirej-toner.cz jsou tu pro vás!

Všem, kteří jakýmkoliv způsobem pomohli 3. sběrnému roku projektu Sbírej-toner.cz, velmi děkujeme.








Kontakt:

Mgr.Bc.Iva Pohanková
Personální/PR manažer
iva.pohankova@otto-office.cz
www.otto-office.cz
733735973
466252141


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 6. 12. 2011 12:00
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: OTTO Office (CZ) s.r.o (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Společnost OTTO Office patří do německé zásilkové skupiny OTTO. Na českém trhu se stala po 6-ti letém působení třetím největším dodavatelem kancelářských potřeb, kancelářské techniky a kancelářského nábytku. Katalogový prodej a internetové obchodování představují stěžejní prodejní nástroje společnosti. Dodání zboží do 24 hodin po celé ČR, výběr z více než 8000 produktů, bezplatné telefonní a faxové linky, možnost navrácení zboží bez udání důvodu nebo individuální péče o zákazníky, to vše tvoří komplex spolehlivých a profesionálních služeb pro zákazníky.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.