NextiraOne Czech získala ocenění kvality služeb | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


NextiraOne Czech získala ocenění kvality služeb


Národní informační středisko pro podporu kvality ocenilo komplex servisních služeb All in One Service

Praha, 1. prosince 2011 – Na slavnostním Večeru s Českou kvalitou získala společnost NextiraOne Czech ocenění kvality v kategorii Certifikované služby IT za svůj komplex servisních služeb All in One Service. Ocenění kvality, zařazené do vládou garantovaného Programu Česká kvalita, udělilo NextiraOne Czech Národní informační středisko pro podporu kvality. Akce se konala v Národním domě na pražských Vinohradech, oceněny byly i další úspěšné firmy z celé České republiky.

Komplex servisních služeb NextiraOne Czech v oblasti informačních a telekomunikačních technologií je zaměřený na budování, správu a další rozvoj infrastruktury kontaktních center, pobočkových ústředen, dohledových systémů, aplikační správy, datové infrastruktury a datových center.

„Velmi si vážíme významného ocenění kvality našich služeb, které prokazuje, jakou odbornost a péči našim zákazníkům věnujeme,“ řekl Petr Hübl, generální ředitel společnosti NextiraOne Czech. „Jedinečnost našeho řešení servisních služeb je založena na odborných znalostech a dlouhodobých zkušenostech specialistů NextiraOne v této oblasti. Proto jsme vytvořili modulární systém servisních produktů, s jehož pomocí jsme schopni pokrýt potřeby každého zákazníka.“

Komplexní škála nabízených služeb je zaměřena na proaktivní servis, odstraňování poruch, provádění změn konfigurací systémů, zajištění aktualizace softwarových řešení, školení uživatelů a vedoucích pracovníků, konzultační služby a řízení projektů.







Kontakt:

Radek Kubeš
Account Director
radek.kubes@virklis.cz


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 1. 12. 2011 15:57
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: NextiraOne Czech (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
NextiraOne je evropská společnost, která navrhuje, instaluje a spravuje řešení na podporu obchodních procesů a komunikační služby pro více než 60 000 zákazníků ze soukromého i veřejného sektoru. S využitím vysoké specializace v oblasti komunikací, zahrnující datová centra, kontaktní centra, jednotnou komunikaci, zabezpečené síťové infrastruktury a řízené služby, pomáhá NextiraOne svým zákazníkům s transformací jejich organizací a s jednodušším využitím komplexních technologií.

NextiraOne má ústředí v Paříži a přímá obchodní a servisní zastoupení v 16 zemích Evropy a v USA s více než 4 300 zaměstnanci. Společnost NextiraOne zaměstnává přes 2 500 kvalifikovaných servisních expertů a v roce 2010 dosáhla celkových tržeb na úrovni miliardy euro.

NextiraOne Czech, působící na českém trhu již od roku 1991, je procesně řízenou organizací, která se může pochlubit splněním podmínek pro udělení certifikátů ve všech hlavních oborových standardech dle ISO 20001, ISO 27001, ISO 9001, ISO14001 a ISO10006.

Další informace najdete na stránkách www.nextiraone.eu/cz.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.