Portál HyperInzerce.cz expanduje nejen do Evropy ale i za oceán | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Portál HyperInzerce.cz expanduje nejen do Evropy ale i za oceán


Společnost HyperMedia spustila jedenáct nových cizojazyčných verzí největšího českého inzertního portálu HyperInzerce.cz. Provozovatel řady úspěšných internetových portálů a katalogů tímto krokem rozšířil své působení mimo jiné na trhy v Anglii, Francii, Španělsku a Spojených státech. Všechny zahraniční aktivity společnosti budou řízeny z centrály v České republice.

Společnost HyperMedia připravila celkem jedenáct nových zahraničních inzertních portálů. Jsou mezi nimi dvě anglické verze určené pro britský a americký trh, dále pak francouzská, španělská, maďarská, ukrajinská, rumunská, ruská, běloruská, arménská a turecká verze portálu. Díky expanzi na zahraniční trhy bude moci HyperMedia oslovit i ty zákazníky, kteří chtějí inzerovat ve více evropských zemích najednou. Očekává také výrazný nárůst zahraniční klientely.

„Systém, který takovou expanzi umožňuje, jsme vyvíjeli několik let. Troufám si tvrdit, že v Evropské unii není mnoho inzertních portálů, které mohou nabídnout tak rozsáhlou inzerci a tak propracovaný inzertní systém,“ sdělil Petr Beneš, výkonný ředitel společnosti HyperMedia, která provozuje rovněž úspěšný porovnávač cen HyperZboží.cz a realitní portál HyperReality.cz. „Expanze na zahraniční trhy je spojená s nemalými náklady. Jsme si ale jisti, že se nám tato investice vrátí v podobě přílivu nových spokojených zákazníků,“ dodal Beneš.

Společnost HyperMedia, která v Evropě dlouhodobě úspěšně funguje na německy mluvících trzích, v Polsku a na Slovensku, se nedávno přestěhovala do větších moderních prostor v kancelářské budově Polygon House v Praze na Pankráci. Všechny aktivity HyperInzerce.cz včetně cizojazyčných portálů proto mohou být řízeny z České republiky.

Nové inzertní portály plánuje HyperMedia spustit i v několika dalších státech, ještě předtím ale plánuje redesign některých starších zahraničích verzí. Cílem je sjednotit vzhled a funkčnost celé skupiny inzertních portálů ve všech zemích. „Kromě redesignu a drobných vylepšování stávajících internetových portálů, chystáme také zásadní inovaci portálu HyperInzerce.cz. Ta je zatím ve fázi vývoje a její dokončení přepokládáme na konci tohoto roku. Pro naše zákazníky to bude velké překvapení,“ sdělila Veronika Rejžková, specialistka marketingu společnosti HyperMedia.








Kontakt:

Petr Lesenský
pr@lesensky.cz
+420774743800


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 30. 11. 2011 23:48
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Petr Lesenský (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Tým odborníků specializujících se na PR, média a marketing.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.