Big boss v digitálním tisku a personifikaci! | Tiskovky.info

Big boss v digitálním tisku a personifikaci!

Jen den po spuštění online tiskárny http://www.printpal.eu nainstalovala společnost REP Tisko spol. s r.o. nový digitální tiskový stroj. Jedná se o Canon ImagePress 6010vp. Stroj je instalován ve velmi vysoké konfiguraci, která je jediná v ČR.

Digitální stroj tak vhodně doplnil výrobní portfolio tiskárny specializující se na malonákladový tisk. Ta tak nyní probozuje B3 ofsetový tiskový stroj, B3 digitální tiskový stroj, vlastní post-press (knihařské zpracování) i pre-press (ctp, nátisk). Je tak jednou z nejlépe vybavených malonákladoých tiskáren u nás.
Obchodní ředitel Ing. Marek Pavlišta nám řekl: „Naším cílem bylo stát se naprosto nezávislým provozem na jakémkoliv subdodavateli. Instalací tohoto stroje se tak dostáváme do elitního klubu tiskáren, které jsou schopné plnit ty nejnáročnější tiskové úlohy. Příkladem využití mlže být tisk variabilních dat personifikace nebo například výroba oblíbených fotokalendářů.“

O společnosti REP Tisk spol. s. r. o.
Společnost REP Tisk spol. s r. o. je rodinná tiskárna působící na našem trhu již déle než 20 let. Poskytuje své služby v oblasti ofsetového a digitálního tisku. V roce 2009 začala působit již i na slovenském trhu a po spuštění web-to-print portálu pro oborové klienty na http://www.printprices.eu přišla nyní s ambiciózním projektem http://www.printpal.eu. Společnost se pyšní celou řadou unikátních technologií jako je například Digitální stroj Canon Imagepress 6010vp, který v takto vysoké konfiguraci má jako jediná v ČR

Marek Pavlišta
Obchodní ředitel
marek.pavlista@reptisk.cz