Vyhlášení III. ročníku soutěže Osobnost vzdělávání dospělých 2011 v oblasti rozvoje a vzdělávání lidských zdrojů | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Vyhlášení III. ročníku soutěže Osobnost vzdělávání dospělých 2011 v oblasti rozvoje a vzdělávání lidských zdrojů


Asociace institucí manažerského vzdělávání (AIMV) ve spolupráci s Českou andragogickou společností (ČAS) vyhlašují v rámci snahy o ocenění významných osobností působících na poli vzdělávání dospělých a snahy o popularizaci celého odvětví již III. ročník soutěže "Osobnost vzdělávání dospělých 2011" v oblasti rozvoje a vzdělávání lidských zdrojů.

„Soutěž probíhá jednokolově a je vyhlašována ve dvou kategoriích: Rozvoj teorie vzdělávání dospělých a andragogiky a Praktická aplikace vzdělávání dospělých a andragogiky (trenér, školitel, lektor, tutor, kouč apod.). O vítězi rozhoduje nezávislá komise složená z odborníků v oblasti vzdělávání,“ řekl předseda správní rady AIMV PhDr. Pavel Makovský, MBA. „Cílem soutěže je zviditelnit a ocenit osobnosti, které se podle navrhovatelů nejvíce podílejí na rozvoji v oblasti vzdělávání lidských zdrojů v ČR,“ doplnil Pavel Makovský.

Soutěžící musí splňovat hlavní kritéria soutěže, která jsou osobní přínos v oblasti rozvoje a vzdělávání lidských zdrojů, vykonávání činnosti směřující ke zkvalitňování vzdělávání v České republice a minimálně pět let praxe v této oblasti. Pro nominaci kandidáta do soutěže je nutno vyplnit a zaslat nominační přihlášku nejpozději do 10. ledna 2012 na adresu info@aimv.cz. Slavnostní vyhlášení vítězů soutěže proběhne 2. února 2012.
Bližší informace o soutěži a nominační přihlášku ke stažení naleznete na webové stránce: www.aimv.cz.

Pro více informací nás prosím neváhejte kontaktovat:

PhDr. Pavel Makovský, MBA
předseda správní rady
Asociace institucí manažerského vzdělávání, o. s.
telefon: +420 731 705 826
e-mail: info@aimv.cz
www.aimv.cz


Stručně o Asociaci institucí manažerského vzdělávání (AIMV)

AIMV sdružuje kvalitní vzdělávací instituce v ČR a další subjekty, které poskytují služby v oblasti manažerského vzdělávání, programů Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA), Master of Laws (LLM) a obdobných programů. Svými aktivitami AIMV rozvíjí kvalitu, profesionální přístup a důvěryhodnost v oblasti manažerského vzdělávání v ČR.

Stručně o České andragogické společnosti (ČAS)

ČAS je sdružení odborníků a vědeckých pracovníků, kteří se zabývají teorií a praxí vzdělávání dospělých. Z aktivit sdružení lze zmínit vydávání vlastní knižní edice „Česká a slovenská andragogika“, pořádání pravidelných jarních a zimních cyklů přednášek a realizaci vzdělávacích akcí, například rekvalifikačního vzdělávacího programu Mediátor.







Kontakt:

PhDr. Pavel Makovský, MBA
předseda správní rady
info@aimv.cz
www.aimv.cz
+420 731 705 826
+420 245 009 826


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 28. 11. 2011 10:39
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: AIMV (NEověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Asociace institucí manažerského vzdělávání, o.s.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.