BenQ GH700 – bridge fotoaparát s 21násobným zoomem a senzorem BSI CMOS | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


BenQ GH700 – bridge fotoaparát s 21násobným zoomem a senzorem BSI CMOS


21x Zoom | Pokročilý noční režim | 1080p FullHD videa 16megapixelový BSI CMOS senzor | 25mm širokoúhlý objektiv | 3palcový LCD displej s rozlišením 460 000 pixelů

Praha, 23. listopadu 2011 – Společnost BenQ, mezinárodně uznávaný dodavatel inovací v oblasti digitálního životního stylu, oznámila vydání svého prvního fotoaparátu v kategorii bridge, tedy na pomezí mezi kompaktem a zrcadlovkou. Novinka nese označení GH700 a zvládá pořizovat video ve FullHD rozlišení 1080p. Se svým 21násobným zoomem, BSI CMOS senzorem a spoustou funkcí představuje tento fotoaparát skvělou volbu pro fotografické nadšence, kteří by rádi přešli ze svého kompaktu k vyššímu modelu.

Výkonný 21násobný optický zoom podpořený stabilizační technologií zajistí snadné pořízení snímků také u objektů, které se nacházejí ve značné vzdálenosti od fotografa.

Díky kombinaci kvalitního materiálového zpracování s technologií High Performance Optical Zoom Lens je BenQ GH700 schopen vytvářet vysoce realistické fotografie. Asférický objektiv pořizuje ostré obrázky ve vysokém rozlišení, zatímco citlivý materiál s nízkým rozptylem a antireflexní nano-úpravou povrchu zajišťuje uživateli velice věrné barvy.

Největší výzvu pro většinu digitálních fotoaparátů představuje snímání v prostředí s nedostatkem světla. Model GH700 je proto vybaven režimem Handheld Night Shot, který přináší čisté obrázky v noci či šeru, a to dokonce i při vysokém přiblížení. Fotoaparát automaticky zaznamená několik snímků v různých expozicích a poté je zkombinuje do jedné fotografie – čisté a s intenzivními barvami.

GH700 dokáže ve formě videa zaznamenat nejzajímavější momenty vašeho života ve FullHD rozlišení 1080p při rychlosti 60 snímků za vteřinu. Při snímání videa můžete rovněž pracovat se zoomem a experimentovat s prostorovým zvukem, který významným způsobem dokresluje čistý obraz. V této souvislosti se zaslouží zmínit i vestavěný režim potlačení větru, který zajistí, že nahraný zvuk neobsahuje nechtěný šum v pozadí. BenQ GH700 je dále vybaven dedikovaným tlačítkem pro rychlý začátek nahrávání videa, díky němuž se nebudete muset zdržovat v menu fotoaparátu a nezmeškáte žádný důležitý moment. Když zmáčknete tlačítko závěrky fotoaparátu v průběhu nahrávání videa, uloží se v daném okamžiku i paralelní snímek.

GH700 dále rozšiřuje uživatelské zážitky z fotografování 25mm širokoúhlým objektivem, velkým třípalcovým LCD displejem s rozlišením 460 000 pixelů, optickým stabilizátorem, 1cm makro funkcí, technologií HDR III Enhancement a režimem rychlého snímání.


Cena fotoaparátu GH700 je 4.249 Kč bez DPH.
Fotografie ke stažení naleznete zde

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky www.BenQ.cz nebo www.facebook.com/BenQCeskaRepublika

O společnosti BenQ Europe
BenQ Europe, regionální zastoupení společnosti BenQ Corporation s centrálou v Nizozemí, působí na hlavních evropských trzích včetně Rakouska, zemí Beneluxu, střední a východní Evropy, Francie, Německa, Itálie, severských zemí, Ruska, Španělska, Švýcarska a Velké Británie. V duchu hesla této značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“ nabízí BenQ Europe širokou škálu produktů s integrovanými technologiemi: digitální projektory, LCD monitory, LCD TV a digitální fotoaparáty. Díky spojení nadšení a profesionality, dokonalosti a realizace, péče a příspěvků je BenQ jedničkou na světovém trhu DLP® projektorů a patří mezi 3 firmy s největším podílem na trhu projektorů ve více než 22 zemích Evropy. Kromě toho je společnost BenQ Europe specialistou na LED monitory a patří mezi 5 firem s největším podílem na trhu monitorů v různých zemích, jako je například Rakousko, Rusko a Švédsko.

O společnosti BenQ Corporation
BenQ Corporation, přední dodavatel síťových lifestyle digitálních zařízení, je všestranná společnost, která vyniká zejména v oblasti designu produktů, zobrazovacích technologií a mobilních technologií. BenQ nabízí bezkonkurenční šíři a hloubku lifestyle produktů a integrovaných technologií napříč platformami v duchu hesla značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“, včetně digitálních projektorů, LCD monitorů, notebooků, netbooků, All-in-One PC, LCD displejů, digitálních fotoaparátů, paměťových zařízení, čteček e-knih, mobilních telefonů, paměťových médií a zařízení standardu HID, jako jsou například myši a klávesnice.

O skupině BenQ Group
BenQ Group je v současnosti složena z nezávisle fungujících společností, které sdílejí zdroje a využívají vzájemných synergických efektů. Mezi společnosti skupiny BenQ Group patří BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (patří mezi 3 nejlepší světové výrobce velkorozměrových TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, BrightView Corp., Cando Corporation, Daxin Materials Corp., Darwin Precisions, Ltd, Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp., Raydium Semiconductor Corp., Trident Medical Corp. a Wellypower Corp.








Kontakt:

Mária Pošteková
Key Account Manager
maria.postekova@pram.cz
www.pram.cz
224913000


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 25. 11. 2011 15:34
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí téměř desetileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.