HARTMANN získal prestižní ocenění za inovace v prevenci infekcí | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


HARTMANN získal prestižní ocenění za inovace v prevenci infekcí


Především střední a východní Evropa se potýká s nedostatečným množstvím pracovníků specializovaných na kontrolu infekcí. Společnost Paul HARTMANN proto pro tyto trhy nabízí speciální produktovou řadu pro prevenci infekcí, která získala od agentury pro analýzu trhu Frost & Sullivan prestižní ocenění za inovativní přínos. O udělení ceny rozhodly především celistvost systému pro prevenci nákaz a přidaná hodnota produktů.

Klíčovým faktorem ve strategii produktových řad skupiny HARTMANN není pouze šíře nabídky na trhu s desinfekčními prostředky, ale také kvalita produktů a jejich schopnost vyhovět potřebám zákazníků. Integrací společnosti Bode Chemie se skupina HARTMANN stává špičkou v oblasti produktů pro desinfekci. Pomocí účinných řešení pro desinfekci kombinovaných s mimořádnou hodnotou pro zákazníky a kvalitními výrobky získala společnost loajalitu svých zákazníků. Skupina HARTMANN má ve svém portfoliu přibližně 400 produktů pro desinfekci a hygienu. Společnost spolupracuje se svými dodavateli na stálém vývoji nových produktů a zlepšování vlastností těch produktů, které jsou již na trhu zavedeny.
Na nedostatečné vybavení pro kontrolu infekcí v mnoha státech střední a východní Evropy poukázala podle agentury Frost & Sullivan například nedávná situace s rozšířením chřipky typu H1N1. Proto lze na trhu s dezinfekčními systémy očekávat dynamický růst a závěry agentury označují řešení skupiny HARTMANN jako nejefektivnější.
„Společnost věří ve strategii soustředěnou na spokojenost zákazníka a na plnění různých potřeb svých zákazníků po celém světě. Integrace společnosti Bode Chemie neznamenala pouhé rozšíření produktového portfolia, ale zároveň úspěšně rozšířila základnu potenciálních zákazníků a tržních podílů,“ uvedl k firemní produktové strategii generální ředitel a předseda představenstva HARTMANN – RICO Ľubomír Páleník.
Mezi kritérii pro udělení ceny byl například dopad zvolené produktové strategie na přínos zákazníkům, vliv na tržní podíl, velikost oslovované zákaznické základny nebo šíře možné aplikace produktů. Ve třech z pěti kritérií získala produktová řada HARTMANN nejvyšší možnou známku, celkově obdržela 47 z 50 možných bodů.
Agentura Frost & Sullivan působí na trhu vice než 50 let a vytváří strategické partnerství s více než 1000 globálními firmami prostřednictvím 40 poboček na šesti kontinentech. Jendou z ústředních služeb agentury je projekt Growth Partnership Service, který za využití početného výzkumného týmu analyzuje nejlepší příklady z praxe a vyhodnocuje příležitosti k zavádění účinných strategií růstu.








Kontakt:

irena malá
PR manažer
irena.mala@hartmann.info


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 21. 11. 2011 10:12
Kategorie: Zdraví a zdravotnictví
Název zdroje: HARTMANN-RICO (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.