Tipy na Vánoční dárky od společnosti Philips | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Tipy na Vánoční dárky od společnosti Philips


Vánoce se kvapem blíží, a pokud si opět marně lámete hlavu nad tím, čím obdarujete své nejbližší, nabízíme vám několik tipů na zajímavé dárky od společnosti Philips pro celou rodinu.

Pro maminku – Chytrá žehlička Philips PerfectCare
Žehlení je pro většinu žen noční můrou. I když se snaží o dokonalý výsledek, snadno se může stát, že se některý kus oblečení poničí či v horším případě spálí. S revoluční žehličkou Philips PerfectCare můžete tyto obavy nadobro pustit z hlavy. Díky jedinečné technologii Optimal Temp nemusíte na žehličce vůbec nic nastavovat – stačí ji zapnout a do dvou minut můžete jít na věc. Žehlička je dokonale nastavená pro všechno vaše oblečení, a tak hravě vyžehlíte hedvábnou blůzu, svetr z přírodní vlny, džíny i povlečení. Ptáte se, jak je to možné? Žehlička Philips PerfectCare funguje na jiném principu než běžné žehličky, využívá totiž především páru, která si poradí se všemi druhy látek a zároveň je velmi šetrná, a tak přispívá k prodloužení jejich životnosti. S žehličkou Philips PerfectCare je žehlení o mnoho rychlejší, efektivnější a vaše oblečení vypadá dokonale po dlouhou dobu – co víc si přát? Cena od 5 999 Kč.


Pro tatínka – Stylová televize Philips DesignLine
DesignLine je první cenově dostupná řada televizí inspirovaná přáními spotřebitelů. LED televize DesignLine jsou navržené zvláště pro nízké skříňky v obývacích pokojích, mají totiž mírný sklon šesti stupňů a poskytují maximální komfort při sledování ze všech úhlů. Elegantní ultratenké bílé provedení v kombinaci s broušeným kovem a sklem uspokojí všechny vaše smysly, jelikož je příjemné na dotek i na pohled. Technologie Ambilight, která zvětšuje obraz do dvou stran, spolu se skleněnou obrazovkou vytváří dojem, že se obraz spolu s celou televizí lehce vznáší ve vašem pokoji. Televize je dostupná ve standardních velikostech, ale i v menších rozměrech 56 cm (22”) na 66 cm (26”), a tak se perfektně hodí i do menších bytů, dětských pokojů, nebo ložnic. Spolu s ojedinělým designem jdou ruku v ruce nejmodernější technologie Philips jako pasivní Easy 3D či Smart TV. 42“ televizor DesignLine (42PDL7906H) pořídíte za 29 990 Kč


Pro bráchu – Hi-Fi sestava pro iPhone/iPad Philips Fidelio SoundSphere
Philips Fidelio SoundSphere s označením DS9800W je nejmodernější dokovací stanice, která zcela mění trh. Charakterizují ji dva ručně vyrobené dřevěné reproduktory s vnějším leštěným lakovaným provedením a výkonem 100W, které jsou nejen luxusním mistrovským dílem, ale zároveň skvělým Hi-Fi zařízením, které přivádí zvuk z přenosného zařízení Apple do zcela nové dimenze. Do DS9800W můžete vložit iPhone/iPod/iPad/iPad 2, pokud však potřebujete své zařízení používat, dokovat ho nemusíte. Díky technologii AirPlay ho můžete držet v ruce a užívat si svobodu. Svoji oblíbenou hudbu můžete přehrávat i přímo z počítače nebo notebooku, bez ohledu na to, zda jde o PC nebo Mac. Zařízení DS9800W není třeba připojovat k žádnému ethernetovému kabelu, protože je již vybaveno Wi-Fi modulem, který vám umožní umístit reproduktory kamkoli budete chtít. Cena 17 990 Kč.


Pro ségru – Pečující žehlička na vlasy Philips ProCare
Žehlička Philips ProCare využívá dvě nejnovější technologie. Destičky Dual – Care mají stále stejnou teplotu po celou dobu žehlení. Díky tomu je možné dosáhnout dokonalých výsledků i při nižších teplotách. Žehlení je tudíž šetrnější a vlasy zůstávají hebké a lesklé. Patentovaná technologie EHD zabraňuje vysušování vlasů. Proto si můžete bez obav žehlit své vlasy každý den a měnit styly tak často, jak jen budete chtít. Povrch žehličky je vyroben z velmi kvalitního keramického materiálu, a proto je odolný vůči poškrábání a zároveň neuvěřitelně hladký. Pokud si chcete účes jen poupravit, stačí stisknout tlačítko StyleRefresh, které automaticky nastaví nižší teplotu a vy tak v mžiku dosáhnete požadovaného looku s maximální péčí. Pro váš komfort se žehlička se nahřívá pouhých 15 sekund. Abyste se vyhnuli náhodné změně nastavení teploty, je žehlička vybavena uzamykací pojistkou. Philips ProCare pořídíte za 1 599 Kč.


Pro manželku – Espresso Philips Saeco jako z pravé italské kavárny
Elegantní Philips Saeco Intelia Class dovádí zážitek z prvotřídního espressa k dokonalosti. Nikdy nebylo tak snadné vychutnat si skvělé espresso, ristretto nebo lungo v pohodlí svého domova. Podle momentální chuti si můžete snadno zvolit sílu a množství kávy, nebo dokonce i její teplotu. Philips Saeco Intelia umí připravit lahodnou kofeinovou vzpruhu jediným dotekem, a to díky špičkovým technologiím. Patentovaný systém SAS (Saeco Adapting System) optimalizuje proces mletí tak, aby se pokaždé uvolnilo maximum aromatu bez ohledu na typ kávových zrn. Unikátní keramický mlýnek mele při nízké teplotě, takže nehrozí, že by se kávová zrna přehřála a tím utrpěla na kvalitě. Výsledek? Lahodná káva bez nepříjemné kovové příchuti.
Pravá italská snídaně se neobejde bez poctivého krémového cappuccina. Pro Philips Saeco Intelia to je rutinní záležitost, je totiž vybaven automatickým cappuccinatorem, který během okamžiku vykouzlí dokonalou mléčnou pěnu. Aby byl zážitek z mléka úplný, stačí jen přidat libovolně silné espresso a skvělý nápoj hrající různými barvami, chutěmi a vůněmi, je na světě. Pro vaše pohodlí lze „cappuccinator“ mýt v myčce, aniž by hrozilo jeho poškození. Rychlé, snadné, pohodlné. Cena 14 999 Kč.


Pro manžela – Holení na sucho i na mokro s Philips AquaTouch
V souvislosti se sprchou a vanou každému okamžitě zabliká červená kontrolka a vybaví se riziko úrazu elektrickým proudem. S novým holicím strojkem AquaTouch nemusíte mít z úrazu proudem sebemenší obavy. Holení ve sprše je nejen bezrizikové, ale dokonce stejně účinné a pro mnohé ještě příjemnější. Holicí strojek AquaTouch je totiž plně vodotěsný a díky akumulátorovému provozu vám nebude překážet ani napájecí kabel. Stále více mužů se potýká s podrážděním pokožky po holení. Holicí strojek AquaTouch byl pro vaše větší pohodlí a minimalizaci podráždění pokožky optimalizován pro použití s pěnou nebo gelem na holení. To samozřejmě není povinné, každý si proto vybere způsob holení, který mu nejvíce vyhovuje. Holicí strojek Philips AquaTouch je nejen výkonný, ale byl vyroben pro váš maximální komfort. Jeho tělo je vytvořeno tak, aby se dobře drželo, pryžová rukojeť zabrání klouzání. Na jedno nabití strojek vydrží v provozu až 40 minut, můžete se tedy holit přibližně deset dní, aniž byste se museli starat o stav akumulátoru. Na nutnost dobití vás zavčas upozorní LED dioda. Cena 1990 Kč.


Pro přítelkyni – Zdraví a štíhlá linie s odšťavňovačem Philips
Která žena by si nepřála být zdravá, krásná a plná života? Dopřejte tento pocit i své přítelkyni díky šťávám a koktejlům z čerstvého ovoce. Ty si snadno kdykoli připravíte s odšťavňovačem Philips s modelovým označením HR1871/00. Ten nejen že dobře vypadá a snadno a rychle se sestavuje, ale zároveň zvládne jednoduše vymačkat nejrůznější ovoce i zeleninu do poslední kapky a to až o 10% efektivněji ve srovnání s předchozími modely. Masivnímu tělu dominuje velká XXL plnicí trubice, která dovoluje pohodlně zpracovávat celé kusy ovoce nebo zeleniny bez potřeby předchozího rozkrajování. Spolu s maximální kapacitou plnicí trubice vám bude k dispozici i mimořádně velký džbán na tu nejjemnější šťávu o objemu 2,5 litru. Hubička s pozicí Drip-stop zabraňuje odkapávání na pracovní desku. Součástí je i nálevka, která umožňuje přípravu šťávy přímo do vaší sklenice bez stříkání šťávy kolem. Rozdílná měkkost jednotlivých druhů ovoce a zeleniny vám již také nebude muset dělat vrásky na čele, poradíte si s ní prostřednictvím ovládání se dvěma rychlostmi. Odšťavňovač je skutečně výkonný, jelikož je poháněn motorem o příkonu 800 W. Po skončení odšťavňování můžete jednotlivé části pohodlně umýt v myčce, aniž by hrozilo jejich poškození. Cena 4999 Kč.


Pro přítele – skvělý zvuk ve více místnostech najednou s Hi-Fi systémem Philips
Hi-Fi system Philips WMS8080 se systémem Multiroom vám umožní přehrávat oblíbené skladby ve vynikající kvalitě po celém domě či bytě. Chcete-li jej aktivovat, stačí při přehrávání oblíbené skladby stisknout ikonu Multiroom Music. Hudba se začne přehrávat na všech stanicích, které jsou připojeny. Hi-Fi Systém Philips WMS8080 nabízí vynikající kvalitu zvuku díky výkonným reproduktorům ClariSound a digitální úpravě zvuku, a tak si i svoji komprimovanou hudbu budete moci vychutnat v CD kvalitě. Philips Multiroom Hi-Fi systém umožňuje přístup k Vaší hudbě, bez ohledu na zdroj nebo format:
• Poslechnete si všechna svá digitální hudební alba uložená na 160GB pevném disku. Můžete mít kdykoliv k dispozici až 2000 alb a nemusíte zapínat počítač, když budete mít chuť si poslechnout svou oblíbenou skladbu.
• Prozkoumáte přes deset tisíc stanic internetových rádií z celého světa pouhým stisknutím tlačítka. Případně můžete poslouchat své oblíbené místní stanice tradičním způsobem.
• Bezdrátově přenesete hudbu a fotografie z počítače nebo domácího serveru.
• Kromě toho můžete přehrávat oblíbené skladby z CD / DVD přehrávače, připojit jiná USB zařízení, dokonce i iPod nebo iPhone.
Cena 21 990 Kč.

Ještě více Vánoční inspirace hledejte na www.philips.cz

Pro více informací kontaktujte:

Martina Kuncová
Trade Marketing Manager
Philips Česká republika
Tel.: 233 099 102
e-mail: martina.kuncova@philips.com
www.philips.cz

Tomáš Kubík
Senior Account Executive
Fleishman-Hillard
Tel.: 234 669 520
e-mail: kubik@fleishman.com

O společnosti Royal Philips Electronics
Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) je společností zaměřující se na zlepšování kvality života pomocí inovací. Jako vedoucí společnost v oblastech zdravotní péče, životního stylu a osvětlovací techniky propojuje Philips technologie a design s cílem vytvářet produkty, které vychází z potřeb spotřebitelů a jsou v souladu s filosofií firmy „Sense and Simplicity“. S centrálou v Holandsku, zaměstnává Philips přibližně 120 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa. Obrat společnosti 22,3 miliard EUR v roce 2010 řadí společnost jako vedoucí firmu v oblastech léčby srdečních onemocnění, akutní a domácí péče, energeticky úsporné osvětlovací techniky a výrobků souvisejících s moderním životním stylem a pohodlím spotřebitelů. Novinky týkající se společnosti Philips najdete na internetové stránce www.mediacee-philips.com nebo www.philips.com/newscenter.








Kontakt:

Tomáš Kubík
kubik@fleishman.com


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 14. 11. 2011 16:34
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Philips (NEověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.